Ponta ataca „HIENELE care sar pe Oprescu”. La scurt timp, Regele Mihai i-a RETRAS decoratia primarului general

news

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu va spune niciodata nimic de rau despre primarul general Sorin Oprescu.

„Ma uit si eu uluit la televizor, ca nu am alte informatii decat cele de la televizor, nu pot decat sa ma uit si vreau sa va spun un singur lucru din punct de vedere politic: nu va asteptati de la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene raraite care sar acum pe Oprescu. Nu o sa spun niciodata nimic de rau despre el. Restul… fiecare isi duce viata”, a afirmat Ponta, la sediul PSD, dupa ce a participat la sedinta conducerii partidului.

La scurt timp dupa ce Ponta ¬†i-a facut „hiene si sacali” pe criticii lui Oprescu, Regele Mihai a decis sa ii retraga primarului general calitatea¬†de membru al Ordinului Coroana Romaniei, in grad de Ofiter.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, transmis luni AGERPRES, „aceasta decizie a fost luata in conformitate cu prevederile Statutului Ordinului Dinastic Coroana Romaniei din 30 decembrie 2011”.

„Domnul Sorin Mircea Oprescu a fost informat printr-o scrisoare din partea Cancelariei Decoratiilor Regale despre retragerea acestui Ordin”, mai precizeaza sursa citata.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: