Ponta pune gaz pe foc dupa ce Eugen Teodorovici a fost dat afara de Dragnea din guvern. Care au fost motivele concedierii

politica

Victor Ponta a reactionat la scurt timp dupa ce presa a anuntat ca senatorul PSD Eugen Teodorovici a fost dat afara din fuctia de consilier onorific al premierului Tudose.

„Cand Eugen T a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea si a votat pentru caderea Guvernului PSD Grindeanu – a fost considerat bun de Conducerea PSD!

Cand Eugen T a spus un lucru perfect adevarat despre modul netransparent si ineficient in care Liviu Dragnea (prin semnatura Doamnei Ministru Sevil Shaideh si a Secretarului General Busuioc) imparte banii publici din PNDL – a fost dat afara din functia de consilier onorific!

Este clar ca nu am cum sa inteleg modul de gandire si actiune al actualei Conduceri a PSD – si zau ca nu vad absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votantii PSD si pentru toti romanii!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

Teodorovici a declarat, joi, ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal in Alexandria, Teleorman.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: