Pozitie oficiala a PSD: „Protestele sunt manifestari neonaziste. Au indemnat la crima. Au indemnat sa mearga la politicieni acasa, sa ii rezolve”

news

dragnea

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a lansat un atac extrem de violent la adresa celor care protesteaza fata de masacrarea legilor justitiei. Luni, au loc  noi proteste, de data aceasta in fata Parlamentului, dupa ce deputatii PSD si ALDE au eliminat independenta procurorilor din legea 303.

„De la inceputul anului si pana acum, avem protestatari profesionisti. Aceleasi proteste prostesti de la inceputul anului si pana acum. Asta e manifestare neonazista. Au indemnat la crima. Au indemnat sa mearga la politicieni, la ei acasa, sa ii rezolve. Se protesteaza de la inceputul anului si pana acum cu aceeasi oameni”, a declarat Adrian Dobre in direct la Romania TV.

Sute de protestatari se afla la aceasta ora in strada, atat in Bucuresti, cat si in tara, cu precadere la Sibiu si la Cluj. In cele doua orase, tinerii s-au mutat cu scaune si mese in fata sediilor PSD, spunand ca au de gand sa ramana acolo 24 de ore din 24.

sibiu 2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Linxx

  Sa explice intai ce a fost neonazismul …!

 • sanchi

  Coruptia ii poate ucide si pe cei care striga jos coruptia, taricelu dixit!

 • Ciulian Andrei

  https://www.facebook.com/andrei.cosmin.18?fref=pb&hc_location=friends_tab

  despre asta e vorba, el incita la asa ceva, nu are nici o legatura cu manifestatiile

 • Doina Stefanescu

  Acest monstru penal trebuie scos din peisaj. Nu are ce cauta acest primitv in viata noastra politica.

 • ingerasul rosu

  Hm,cind ai de a face cu timpiti,asa cum este acest DOBRE SI AI SAI PESEDISTI NU STRICA SA LE AMINTESTI CA:
  1-dEPUTATULRADULESCU AMENINTA CA VA FOLOSII MITRALIERA-DEMONSTRANTII NU AU FACUT-O.
  2-CRIMINALII EXTREMISTI PESEDISTI-MASACREAZA STATUL DE DREPT-DEMOSTRANTII DIMPOTRIVA LUPTA PENTRU STATUL DE DREPT
  3-KAKATUL DE DOBRE TRAIESTE DIN BANII DEMONSTRANTILOR NU INVRES-CA ATARE PADUCHELE POLITIC AR TREBUI SA ISI CEARA SCUZE.

 • Dan Dumitru

  Neonazismului conține elemente din doctrina nazistă, inclusiv naționalism militant – adică exact ce se desprinde din repetarea cu obstinație a lozincii PSD-iste „mândru că sunt român”, rasism – adică lipsa de interes a PSD-iștilor pt. populația rromă căreia i-a furat banii, xenofobie – adică toate discursurile penalilor împotriva străinilor care au venit să ne fure țărișoara, homofobie – adică tocmai legea anti homosexuali promovată cu atâta spor de penali, antisemitism – aici nu e cazul pentru că penalii cred că pot să-i tragă în piept pe evrei cu cazinourile, iar în ultimul timp și islamofobie – adică tocmai opoziția pe care penalii au făcut-o și o fac împtriva refugiaților. Așa că nu știu care dintre noi – manifestanții sau ei – penalii, au mai multe elemente neonaziste în comportamentul de zi cu zi !!!!!

  • O.ROSU

   Te descrii frumos.Cinste tie,ca parintii nu te-au invatat asa.

 • George

  Mincinoși PSD-istii