Prietenii de la Antena 3 il executa pe Ponta: „A fost agent al SIE”. Dezvaluiri despre activitatile strict secrete ale socrului Ilie Sarbu

politica

Ponta-Gadea1-610x300

Atac extrem de dur la Antena 3 impotriva fostului premier, Victor Ponta. Acesta a fost acuzat, in emisiunea Danei Grecu, ca a fost agent al SIE.

Acuzatia a fost lansata de Sorin Rosca Stanescu: „Ponta a fost sub dubla comanda cand era procuror, suta la suta. Era ilegal sa fie si procuror si agent al SIE”.

Screen Shot 2017-05-19 at 18.32.30

Informatia a fost confirmata de Marius Pieleanu, un alt invitat permanent in studiourile Antena 3. Mai mult, acesta a dezvaluit ca socrul lui Ponta, Ilie Sarbu, este si el ofiter acoperit al SIE.

„Cand era preot, Ilie Sarbu mergea in cimitire noaptea cu lanterna si lua numele si prenumele de pe cruci si facea pasapoarte”, a spus Pieleanu.

„El a inviat un copil mort si i-a dat identitatea unui ofiter de spionaj care a fost trimis in Germania”, a acuzat si Sorin Rosca Stanescu. El spune ca aceasta intamplare se gaseste intr-o solicitare a lui Ilie Sarbu de a fi inaintat la gradul de general.

Screen Shot 2017-05-19 at 18.40.14

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...
  • sasa

    Bravo, asta se stie demult. Ponta este o jigodie pe care ma bucur ca macar acum ii aratati adevarata fata. Nu stiu cu ce interes, din ce cauza dar e bine c-o faceti. Ar trebui sa vorbiti si de originea lui dar si de avere pentruca in campania electoralaprezidentiala i-a tot reprosat lui Johannis de cele 6 case in timp ce el avea 7. Poate ne spuneti cate ceva si de „sinuciderea ” procurorului Panait si implicarea lui Ponta.

  • Ale

    Acum toți stiu cine a fost si este Ponta, dar acum 3- 4 ani toți tăceau si îi lingeau….este un joc murdar al PSD-ului..Dragnea ca să mai uite lumea de el, a creat acest atac mișelesc la adresa lui Ponta…Ponta plătește și va plăti cu pușcărie… Dragnea să nu speri că scapi, dacă te „uită„, DNA-ul, SRI-ul și SIE, nu te uităm noi, poporul român!