Prima demisie de rasunet in urma scandalului din Politie. Alti 20 de politisti sunt cercetati de procurori

news

carmen

Seful Politiei Capitalei, Nicu Dragos Orlando, a demisionat, anunta televiziunile de stiri. Si-a dat demisia si adjunctul acestuia.

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a fost vineri la Palatul Victoria, pentru a aduce raportul solicitat de prim-ministrul Mihai Tudose. In raport se mentioneaza ca 22 de politisti sunt cercetati acum de procurori.

Premierul a anuntat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca i-a cerut sefului IGPR ca intr-o saptamana sa ii prezinte masurile luate pentru remedierea situatiei de la nivelul Politiei Romane.

“Am avut o discutie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, care inteleg ca a fost gata de abia astazi dimineata. Am inteles de pe surse ca noua propunere si-a declinat intentia de a ocupa functia. Si l-am rugat pe domnul Despescu ca, intr-o saptamana, sa imi prezinte masurile luate de domnia sa (…) pentru remedierea situatiei. Ceea ce trebuie remarcat este ca acel faptas a fost prins totusi in doua zile, este o nota foarte buna pentru Politie. De ce nu s-au luat si alte masuri sau unde lucrurile au scartait, repet, are o saptamana domnul Despescu sa-mi prezinte concluziile”, a declarat Tudose.

Miercuri seara, seful Executivului a afirmat ca asteapta raportul lui Despescu, adaugand ca in caz contrar va vorbi “cu noul sef al Politiei”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...
  • Ale

    Alo poliția, alo procuratura: pe toanta asta din poză, care se crede ministru de interne, cine o cercetează că a mintit în duet cu infractorul de dragnea ( ce duet), în scenarita cu microfonul, un adevarat atentat la SRI, și Poliția Română?…cei doi cretini de Teleorman, consideră că se joaca de-a ascunselea prin păpușoiul de la țara….se pare că Bombonica a divorțat din cauza lui carmendan..și vorbeste penalul de dragnea despre familia tradițională…care? Aia in care bărbatul se cuplează cu o tânără mai tânără de cât fiica lui?

    • Linxx

      Mama Omida,aia o cerceteaza..!!!