Primul candidat PSD la Presedintie se grabeste de acum sa-l provoace pe Iohannis: „Va avea curajul sa participe la o dezbatere televizata cu mine, in 2019?”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, primul din PSD care si-a anuntat candidatura la Presedintie, ii cere presedintelui Iohannis sa participe cu el la o dezbatere televizata. In anul 2019.

„Iohannis citeste totul invers. Inclusiv drumul tarii il vede si il intelege invers. Iar acest lucru se intampla pentru ca, dincolo de ambalajul stralucitor, cutia este goala!

…Daca va avea curajul sa participe la o dezbatere televizata cu mine, in 2019, va fi foarte interesant. Va avea de raspuns la toate intrebarile de care fuge!… Pentru a-i da timp sa se pregateasca, i le voi adresa aici chiar maine. Pe toate!”, a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat, pe 22 iulie, ca isi va depune candidatura pentru Presedintia Romaniei.

Intr-o postare pe Facebook, Plesoianu spune ca isi va lansa in curand o carte intitulata „Romania – Tara unui VIS posibil”. Intrebat apoi de un utilizator de Facebook daca isi va depune candidatura la Presedintie, Plesoianu a confirmat.

„DA! Am luat aceasa hotarare. Am intrat in politica pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecarii, in locul drumului Dezbinarii, drumul Oamenilor Liberi, in locul drumului clonelor teleghidate. Hotararea mea este ferma!”, a scris Plesoianu.

Screen Shot 2017-07-22 at 16.34.19

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: