„Procuroarea trebuia sa ii retina pe loc”. Victor Ponta ii executa pe liderii PSD care au venit in fata DNA sa-l sustina pe Dragnea

politica

Victor Ponta are un mesaj dur la adresa lidewrilor PSD care s-au prezentat luni in fata DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea. El spune ca acestia faceau parte din „cartelul Tel Drum” si ar fi trebuit sa fie „retinuti pe loc”.

„Ieri in fata DNA au venit putini pesedisti adevarati / daca va uitati cu atentia erau chiar oamenii ‘Cartelului’ in frunte cu ‘vicele’ Paul Stanescu / daca procuroarea i-ar fi poftit inauntru pe cei de afara si ii intreba cate contracte cu Teldrum au semnat in ultimii 10 ani trebuia sa ii retina pe loc”, a scris Ponta pe Facebook.

„Problema este ca ‘TelDrum’ a produs bani pentru Liderii ‘Cartelului’ si pentru familiile lor – iar nota de plata este achitata de PSD / vedeti ca Dragnea baga in fata Partidul cum spunea Escobar ca DEA din America vrea raul locuitorilor din Columbia nu sa opreasca traficul de droguri”, a adaugat fostul lider al PSD.

In fata sediului DNA s-au aflat, luni, mai multi parlamentari PSD, precum vicepremierul Paul Stanescu, presedintele executiv Nicoale Badalau, Marian Neacsu (secretarul general al PSD), senarorul PSD Claudiu Manda sau deputatul Andreea Cosma. Acestia spun ca au venit sa il sustina pe Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: