Propunere soc in PSD, in plin scandal: FIREA sa preia conducerea partidului. Raspunsul Gabrielei Firea

politica

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a propus, luni, ca vicepresedintele Gabriela Firea sa preoa conducerea partidului in locul lui Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de inchisoare.

Potrivit unor surse particpante la sedinta de luni, Zgonea i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze, iar in locul sau sa ramana interimar Gabriela Firea.

„Candidatul PSD la Capitala a refuzat din start aceasta varianta, sustinand ca ea se concentreaza pe campania electorala si o preluare a partidului in acest moment ar dauna campaniei. In plus, propunerea lui Zgonea nu era nici statutara. In caz de demisie a presedintelui, interimatul este asigurat fie de presedintele Consiliului National (Mihai Fifor), fie de presedintele executiv (Valeriu Zgonea)”, scrie stiripesurse.ro.

Dupa sedinta, Dragnea a aratat ca situatia din partid se va mai discuta si la Comitetul Executiv National, care va fi convocat miercuri.

„Le-am prezentat colegilor mei decizia de a convoca Comitetul Executiv National pentru miercuri, am stabilit ora 11,00, la grupul PSD din Camera Deputatilor, intentia era deja luata de mai mult timp, s-a stabilizat miercuri. Astazi si maine sunt ultimele zile in care se pot depune candidaturile si imediat dupa asta toti colegii din tara vor veni sa faca o scurta informare despre candidati, despre pregatirea pentru campanie, care va incepe imediat dupa sarbatorile de Pasti, si am mai discutat si astazi, o sa mai discutam si la CEx, despre situatia politica actuala generata de decizia instantei de judecata”, a mai spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: