PSD, alta trasnaie. Sfantul „program de guvernare” se modifica, iata ce fel de impozite vrea sa introduca. Specialistii sunt ingroziti

pagina verde

Programul de guvernare modificat, care urmeaza sa fie aprobat si votat de Parlament impreuna cu noul executiv condus de Mihai Tudose prevede desfiintarea impozitului pe profit, de la 1 ianuarie 2018.

Acesta va fi inlocuit cu impozitarea pe cifra de afaceri care va avea doua chiar trei trepte de impozitare, se arata in document, citat de Capital. De asemenea, tot de anul viitor, impozitul pe dividende va fi zero. Ambele masuri coroborate, vor permite patronilor sa decapitalizeze legal companiile care vor fi in pericol de colaps.

Tot de la 1 ianuarie 2018 ar urma sa se aplice o contributie de solidaritate, spune programul de guvernare modificat. Potrivit unor surse aceasta ar insemna o impozitare ridicata a veniturilor mari. Respectiv o impozitare progresiva a veniturilor. O asemenea masura va incuraja munca la negru, avertizeaza specialistii.

„Atentie!!! Au trecut in programul de guvernare, companiile cu sediul in Romania vor plati impozit pe cifra de afaceri de la 1 Ianuarie 2018. Astfel se elimina impozitul pe profit!!! Ca sa inteleaga toata lumea, vor sa ia banii de la cei care muncesc cinstit si onest ca sa dea salarii mari la bugetari.

Citat din program pagina 17 ‘Vom introduce impozitarea veniturilor pentru toate companiile din Romania, (impozit pe cifra de afaceri) incepand cu 01 ianuarie 2018. Acest impozit va inlocui impozitul pe profit și va avea 2 sau 3 trepte de impozitare.’

In loc sa lasam companiile sa se dezvolte, Dragnea, Georgescu si Valcov le dau pur si simplu afara din tara obligandu-le sa-si mute sediile sociale in alta parte in UE.

Rusine tovarasi!!! Tocmai ati pus cruce capitalului romanesc. Oamenii astia au mintit mai mult de jumatate de tara ca sa le dea bani votantilor PSD”, anunta Florin Citu, unul dintre cei mai cunoscuti analisti econonomici.

Tot de la 1 ianuarie 2018, guvernul PSD pregateste o taxa suplimentara pe produsele ale caror consum are un impact negativ major asupra sanatatii populatiei. Este vorba de produsele cu continut ridicat de zahar.

De asemenea, profiturile obtinute din extractia de resurse naturale si neprelucrate in Romania , vor fi impozitate cu cel putin 20% in plus fata de cota de 16%, prin adoptarea noii legi a redeventelor, cel tarziu pana la finalul acestui an.

Veniturile medicilor nu vor fi impozitate, de anul viitor. Impozitul pe terenul agricol lucrat va fi eliminat, si se va dubla cel pentru terenul nelucrat timp de doi ani consecutivi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: