Rares Bogdan si-a pierdut cumpatul: „Imi este sila. Niste impostori mizerabili”

news

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan s-a enervat dupa ce a fost nevoit sa parcurga foarte incet drumul din Bucuresti catre Transilvania. „Niste impostori mizerabili”, i-a caracterizat el pe politicienii care au condus Romania in ultimii 27 de ani.

”Am plecat spre Transilvania cu masina. Nu mai doresc nici macar sa ma enervez. Sunt imun. Ce mai este de zis….. ore, ore, ore in masina pentru un drum de 270 de kilometri. Spre Litoral si ieri si azi s-a circulat infiorator. Intre statiuni nu mai vorbim. Nu avem o autostrada de 60 de km sa lege Nordul Litoralului de Sud.

Au trecut 27 de ani si infrastructura Romaniei, rutiera, feroviara si daca ne gandim la cele doua piste praf ale Otopeniului si aviatica sunt praf, in spitale mergi bolnav usor si te intorci infestat, daca nu pe catafalc….Majoritatea scolilor sunt vai de ele, 2400 inca au toaleta in curte….. Ce mai este de zis? Simplu. Sa le multumim tuturor celor care au condus aceasta tara timp de 27 de ani. Niste impostori mizerabili……

Imi este sila. Cu greu imi mai gasesc resurse sa lupt seara de seara aparand ca intr-o zi va fi mai bine. Si totusi….. Ea, Romania, nu are nici o vina…..”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: