Rezultatele EXIT-POLL sunt sarbatorite pe televiziunile penalilor. Antena 3 vorbeste deja despre SUSPENDAREA presedintelui

politica

screen-shot-2016-12-11-at-17-26-02

Rezultatele exit-poll prefigureaza scoruri uriase pentru PSD. Televiziunile infiintate de penali au inceput deja sa sarbatoreasca. La Antena 3 se vorbeste despre alegeri anticipate si se ia in calcul suspendarea presedintelui Iohannis.

Cele mai recente cifre exit-poll, date publicitatii la ora 17.00, arata ca PSD ar obtine 46% din voturi. La Antena 3 a inceput deja petrecerea. Cu gurile pana la urechi, prezentatorii postului anunta ca este posibila suspendarea presedintelui Iohannis. „Are motive Iohannis sa se teama de rezultatul alegerilor?”, este una dintre intrebarile care curg pe ecran, alaturi de informatii  precum „Planul suspendarii presedintelui prinde contur”.

screen-shot-2016-12-11-at-17-12-42 screen-shot-2016-12-11-at-17-25-48 screen-shot-2016-12-11-at-17-26-21

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Mooie atheniano

  Daca o intalnesc vreodata pe cretina asta de dana grecu o scuip 10 minute. Daca il intalnesc pe radu tudor imi suflu mucii pe el. Pe gadea ma pish. Pe badea ma cac. Pe ursu si scroafa lui elimin fluide si solide prin toate orificiile.

  • DodoCj

   si noi, toti ne cacam pe tine si toata familia ta!

 • Iuliana Toma

  Ne-am întors la epoca anilor 90. Tinerii vor dispărea din țară și PSD vor crește pensiile și salariile cu 50% că merge tiparnița de bani. Ce ne așteaptă? Inflație galopantă ca în anii 90, deficit peste 5%, pate chiar un început de criză economică.

 • buie grecu

  se bucura prostalaii pana pe la 12 noaptea. dimineata ii prinde vineti de nervi :) ca pe geoana

 • Anoo Koo

  Căutați o funie mai groasă, că e un om cu greutate.

 • Manu Ela

  Ușor, tanti, că (încă) suntem în UE. Și ați văzut ce mielușei sunteți când se încruntă puțin la voi Europa, sau mai rău, Unchiul Sam.

 • Sosuhno

  A3 -permanent dezinformeaza si-i monteaza pe romani contra romanilor!1 CNA e mut si orb!!