Sebastian Ghita a prezentat o noua inregistrare in care sustine ca apare impreuna cu prim-adjunctul SRI, Florian Coldea

news

Fugarul Sebastian Ghita a prezentat o noua inregistrare la Romania TV in care il acuza pe Florian Coldea ca l-a amenintat pe Victor Ponta cu arestarea daca semneaza contractul de construire a autostrazii Comarnic – Brasov.

Ghita a sustinut ca s-a intalnit cu Coldea la o vila a familiei sale si a prezentat imagini in care sustine ca apare impreuna cu adjunctul sefului SRI.

”In februarie 2015 a fost oaspetele meu intr-o fila a familiei de la Cheia. Am dovezi pe care am sa vi le arat. Unul din conflictele majore pe care l-am avut cu Florian Coldea era ca frica genereaza lipsa de absortie de fonduri europene.

I-am reprosat lui Coldea ca blocheaza Romania blocand acest proiect. Mi-a raspuns nervos si a zis ca europenii vor Pitesti Sibiu ca pe acolo e definit culoarul european. A spus ca restul de bani pe care Romania ii strange trebuie sa ii pastram ca sa cumparam armament. I-am spus ca Pitesti Sibiu costa 7 miliarde, iar Comarnic Brasov sub un miliard si o putem face in maxim 3 ani. Ce i-am spus atunci a confirmat acum cateva saptamani guvernul Ciolos. Au spus ca pana in 2023 sa isi ia gandul de la o autostrada.

Eu pot sa le spun romanilor cine a blocat construirea de autostrazi peste carpati. A fost ultima mea discutie pe 1 februarie 2015. A plecat foarte suparat si dupa doua saptamani atat fostul premier, Ponta cat si eu ne-am trezit cu dosar”, a spus Ghita.

„Coldea l-a amenintat pe Ponta de fata cu mine ca-l va aresta, impreuna cu angajatii CNADNR, daca semneaza contractul Comarnic – Brasov”, a mai spus Ghita.

El a mai spus ca Florian Coldea ar fi spus in acea discutie ca „europenii vor ca Romania sa construiasca autostrada Pitesti – Sibiu, nu Comarnic – Brasov”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: