Serban Nicolae il contrazice pe Tudose: „Shhaideh si Plumb nu afecteaza imaginea guvernului”. Mesaj artagos la adresa Bruxelles-ului

politica

Liderului senatorilor PSD, Serban Nicolae, nu crede ca prezenta Rovanei Plumb si al lui Sevil Shhaideh in Guvern afecteaza in vreun fel imaginea Romaniei, asa cum a afirmat ieri premierul. Echipa guvernamentala nu trebuie facuta in functie de ce spune Bruxelles-ul, adauga el pentru Digi24.

Serban Nicolae: Premierul are deplina libertate in a propune structurii de conducere orice fel de modificari in echipa guvernamentala pentru ca e conducatorul echipei guvernamentale. Cazurile se discuta individual, se analizeaza separat prestatia fiecarui ministru.

Reporter: Premierul Tudose a spus ca doamnele Shhaideh si Rovana Plumb afecteaza imaginea Guvernului. Sunteti de acord cu aceasta pozitie a premierului?

Serban Nicolae: La acest moment nu. Nu cred ca ar trebui sa formam echipa guvernamentala in Romania, nici pe vremea PSD, nici pe vremea altor partide de guvernare, dupa ce spune Bruxelles-ul.

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca exista o problema de perceptie in ceea ce-i priveste pe ministrii cu probleme in justitie.

„Cele doua colege – stiti ca avem o realitate si o perceptie, realitatea e ca este prezumtia de nevinovatie. Au fost multe cazuri in care cei care au fost pusi sub acuzare s-au dovedit a fi nevinovati, cu vietile distruse sau schimbate total, dar avem si o perceptie, iar perceptia la Bruxelles este cu totul alta decat realitatea de aici. Dat fiind faptul ca cele doua colege sunt exact pe zona asta de relatii cu Bruxelles-ul, de aici apare problema”, a explicat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: