Politistii, mesaj transant pentru premierul Tudose: „Nu suntem la cheremul nimanui”

news

Iulian Surugiu, presedintele al Sindicatului National al Agentilor de Politie, a declarat, in direct la Digi 24, ca institutia pe care o reprezinta face un apel catre premierul Mihai Tudose pentru a pune capat scandalului care macina ministerul de Interne in ultimele zile si ca „Politia nu este la cheremul nimanui”.

Sindicalistii din Politie considera ca a venit momentul unei restructurari reale a politiei, dorind ca situatia conflictuala din ultimele zile sa ajunga la un final, iar cei vinovati pentru situatie sa fie trasi la raspundere.

„Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel urgent catre domnul Mihai Tudose, prim-ministrul Romaniei, pentru a pune capat jocurilor politice care se fac  acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta meseria de politist. Politia Romana nu este la cheremul nimanui”, se arata in comunicatul care a insotit interventia lui Iulia Surugiu.

Daca politicul nu este capabil sa decida, politistii cer sa fie lasati ca cei din membrii competenti si onesti din cadrul Politiei sa fie lasati sa-si aleaga singuri conducatorii.

„Vrem o decizie cat mai curand posibil, sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane. Noi nu mai asteptam”, se arata in comunicatul Sindicatului National al Agentilor de Politie.

Textul integral al comunicatului remis de Sindicatul National al Agentilor de Politie:

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel urgent catre domnul Mihai Tudose, prim-ministrul Romaniei, pentru a pune capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta meseria de politist. Politia Romana nu este la cheremul nimanui.

Daca politicul nu este capabil, lasati politistii competenti si onesti sa-si aleaga conducatorii.

Vrem o decizie cat mai curand posibil, sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane. Noi nu mai asteptam

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , , ,


loading...

Comentarii: