Solicitare pentru conducerea PSD: „Serban Nicolae sa fie dat afara din PSD, altfel partidul isi asuma grobianismul, mojicia, agresivitatea si nesimtirea lui”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca, in situatia in care conducerea PSD nu-l exclude pe Serban Nicolae din partid, accepta comportamentul acestuia, pe care il catalogheaza „grobian” si „deviant”.

„In cazul in care conducerea PSD nu il da afara nici acum pe Serban Nicolae din partid, inseamna ca isi asuma public grobianismul, mojicia, agresivitatea si nesimtirea lui. Inseamna ca aproba comportamentul lui deviant si ca accepta ca Serban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce inseamna ca intra in conflict definitiv cu bunul simt, cu decenta, cu politetea, cu respectul fata de oameni, cu civilizatia”, a scris miercuri Orban pe Facebook.

Deputatul USR Cosette Chichirau a povestit miercuri la Parlament ca a fost „injurata” de senatorul PSD Serban Nicolae.

„In plen, eu am facut un live pe Facebook, ati vazut ca grupul USR a iesit in fata, cu insemne care spuneau ‘Hotii’, in timp ce colegul nostru Stelian Ion sustinea amendamentele depuse de USR. Din cauza ca eu filmam, au inceput sa apara injuraturi la adresa mea. Ce ati vazut e probabil o mica parte din ce se spunea in plen de mai multi deputati de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultata eu, important este ce se intampla cu Justitia din Romania, se intampla o procedura de urgenta neconstitutionala, in timp ce nu avem procedura de urgenta pe niciun aspect din sanatate, educatie sau autostrazi. (…) Avem de-a face cu un grup infractional organizat si eu consider ca orice deputat care voteaza aceasta lege este in complicitate cu acest grup infractional organizat. (…) Eu nu ma simt jignita. Domnul Serban Nicolae nu ma poate jigni. Nu are capacitatile nici morale, nici intelectuale sa ma jigneasca pe mine. Eu sunt aici sa apar legile Romaniei, sa apar poporul roman, el poate sa spuna orice vrea, asta nu ma intereseaza pe mine personal, nu este o dezbatere despre mine personal”, a declarat Chichirau la Parlament, care a aratat ca Serban Nicolae nu avea motive sa fie prezent in plenul Camerei Deputatilor, fiind senator.

Senatorul PSD Serban Nicolae si-a cerut scuze alegatorilor pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR Cosette Chichirau, mentionand ca nu a mai suportat insulta si calomnia venite din partea acesteia si a cedat.

Ulterior, Deputatul USR Cosette Chichirau a anuntat ca intentioneaza sa-l actioneze in instanta pe senatorul PSD Serban Nicolae, dupa ce l-a apostrofat pe acesta pe holurile Palatului Parlamentului si i-a cerut sa-i ceara scuze pentru jignirile primite in cursul aceleasi zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: