Surpriza proasta pentru Dragnea, inca un ministru tine sa se pozitioneze in tabara Tudose. Anunta ce suma va pierde Romania daca premierul este dat jos

politica

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, tine sa-si afirme apartenenta la tabara Tudose. Intr-un mesaj postat pe Facebook, el spune ca „orice decizie guvernamentala trebuie luata in interiorul Guvernului!”.

„1.5 miliarde de euro pierduti pentru alesii locali si mediul privat. Dezvoltarea economica a Romaniei, cea mai importanta parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obtinuta decat prin munca asidua, ministrii competenti si liniste guvernamentala.

Sub mandatul actualului Prim Ministru, Romania a acreditat Autoritatile de Management, a luat masurile pentru indeplinirea conditionalitatilor ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, Romania poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercitiu. Orice zi pierduta este o crima la adresa dezvoltarii economice a Romaniei.

Responsabilitatea actului de guvernare apartine Primului Ministru si echipei sale, orice decizie guvernamentala trebuie luata in interiorul Guvernului !”, scrie ministrul Marius Nica pe Facebook.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Sedinta este convocata la solicitarea mai multor lideri ai PSD, intre care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu, Claudiu Manda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: