Surse: S-au anuntat trei demisii in sedinta Comitetului Executiv al PSD, Dragnea a fost ingenunchiat

politica

Surse citate de Digi24 anunta ca Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cucu si-au anuntat demisiile din Guvern in cadrul sedintei Comitetului Exectutiv al PSD.

Update: Si Ilan Laufer si-a depus demisia.

Cei patru ministri si-au depus demisiile insa discutiile continua. Demisiile nu au fost scrise sau semnate. Potrivit surselor, membrii CEX au izbucnit in aplauze furtunoase in momentul in care cei patru si-au anuntat demisiile.

Intr-un discurs sustinut anterior depunerii demisiilor, Dragnea i-a acuzat pe ministri ca il dezinformeaza pe Tudose.

„Am ajuns intr-o situatie tensionata, din cauza mai multor oameni, dar si din vina mea. A fost o comunicare gestionata prost, atat din partea mea cat si din partea guvernului, s-a intrat pe o spirala de suspiciune si neincredere, care l-a pus pe Mihai intr-o stare de tensiune maxima.

La Mihai am tinut si tin in continuare. Imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns Mihai, si din vina mea.

Ministrilor, v-am primit cu drag, pe fiecare, de fiecare data. Dar unii veneau la mine si discutam despre niste decizii, dupa care mergeau la Mihai si spuneau ca am spus sa nu se faca. Guvernarea trebuie gestionata de guvern.

Cred ca trebuie sa revenim la atmosfera care era intre noi in 2015, cand eram camarazi si prieteni. Asa vom invinge, vom fi in stare sa gestionam un program de guvernare care deja isi produce efecte. Ne ducem la crestere economica de 6%. Se poate! Eu a treia oara la Iohannis nu ma mai duc.

Va stiu pe fiecare dintre voi. Riscam sa ajungem intr-o situatie in care sa ne omoram prin implozie. Trebuie sa incetam”, a spus Dragnea in cadrul CEX.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: