Tariceanu, mesaj dur de ultima ora pentru Mihai Tudose. Situatia se complica in coalitia de guvernare

politica

Surse de la varful ALDE, citate de Antena 3, anunta ca lui Viorel Ilie, pe care premierul Mihai Tudose vrea sa-l remanieze, i s-a interzis sa demisioneze din guvern. Mai mult, Tudose este asteptat la o discutie intre patru ochi cu Tariceanu.

Sursele noastre din ALDE ne-au spus ca Viorel Ilie are mandat din partea ALDE sa nu isi depuna mandatul. Tudose este asteptat de Tariceanu pentru o discutie intre patru ochi”, a anuntat realizatorul Radu Tudor.

Mai mult, el a dezmintit informatiile, difuzate tot de Antena 3, potrivit carora Sevul Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie ar fi urmat sa demisioneze in aceasta seara.

Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a precizat miercuri ca o decizie in privinta demisiei sale va fi luata cand se va intoarce presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, in tara, mentionand ca el este dispus sa renunte la mandat.

Intrebat daca se gandeste sa demisioneze, Viorel Ilie, senator ALDE, a spus ca se va lua o decizie la intoarcerea lui Calin Popescu-Tariceanu.

„Vom lua o decizie cand se va intoarce domnul presedinte Tariceanu, adica in seara aceasta”, a adaugat Ilie.

Intrebat daca este dispus sa renunte la mandat, Ilie a raspuns: „Desigur”.

Conducerea ALDE a anuntat deja, marti, ca nu intentioneaza sa il retraga pe Ilie din Guvern. Mai mult, Tariceanu ar fi amenintat cu iesirea de la guvernare daca Ilie va fi remaniat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: