„Trist este sa vezi cum tradatorii se pliaza in functie de interese!” – Scandal urias si acuzatii de tradare in partidul lui Basescu

politica

E scandal in PMP, dupa amendamentele cotroversate depuse de Traian Basescu la Legea gratierii. Prima critica a venit de la Robert Turcescu, intr-un mesaj pe Facebook.

„Traian Basescu, decembrie 2016:
„Am obligatia ca in numele democratiei , impreuna cu toate resursele politice ale micutului PMP, sa asigur o opozitie ferma, fara compromisuri, fara jumatati de masura. Asta este democratia. Pana la urma, acesta pare sa fi fost destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD”.
In ceea ce ma priveste, cind am devenit deputat PMP asa am inteles sa-mi asum mandatul pentru urmatorii patru ani: am fost, sint si voi ramine un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil si va duce la disolutia Partidului Miscarea Populara. PMP este un proiect viabil, necesar democratiei romanesti, dar numai in conditiile in care declaratia presedintelui Basescu din decembrie 2016 va ramine in permanenta actualitate. Asta este democratia, adevarata democratie: sistemul in care, adeseori, e mult mai necesara o buna Opozitie, fara compromisuri, fara jumatati de masura!”, scrie Turcescu.

Replica nu s-a lasat mult asteptata si un raspuns ferm a venit de la Magda Bistriceanu, purtatoarea de cuvant a PMP, care-l acuza pe Turcescu de tradare.

„Observ ca un fost jurnalist, iesit pe usa din dos din presa, ajuns in Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Basescu, a ajuns sa-i puna conditii si „sa-l traga de urechi” pe fostul presedinte!
Trist este sa vezi cum tradatorii se pliaza in functie de interese! Apreciez oamenii corecti si-mi pare rau ca am sustinut si am facut campanie unui astfel de personaj, care ulterior si-a aratat adevaratul caracter!
#alaturidetraianbasescu”, noteaza Bistriceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: