Tudor Chirila a sesizat o noua manipulare. Cum a infestat PSD protestul din Piata Victoriei: „Mai lipseste sa le dea la purtator si niste cocaina”

news

Mai multe persoane, in varsta, si-au facut aparitia, duminica, la protestul din Piata Victoriei purtand o coala de hartie cu chipul lui George Soros peste care era postat mesajul „Rezist”. Prezent printre protestatari, Tudor Chirila a sesizat aceasta anomalie.

„Aceasta doamna considera ca suprapunerea logoului #rezist peste poza lui Soros e o gluma buna. Eu i am spus ca e munitie pentru Dragnea si compania si pentru slugile lor din televiziuni. A refuzat un dialog suplimentar. Am mai vazut cativa oameni care au inceput sa-si ascunda respectivele poze. Ciudat.

PS. Maine o sa vedem in ‘presa’ ca s-au indreptat spre PSD sustinatorii lui Soros si ca iata, in sfarsit, e limpede ca lumina zilei cine finanteaza protestele. Mai lipseste sa le dea la purtator si niste cocaina:)))) ca sa iasa si aia cu ‘drogatii'”, a scris Chirila pe Facebook.

Peste 200 de de manifestanti s-au strans, duminica, in Piata Victoriei, in cadrul unui protest intitulat „Nu vrem sa fim o natie de hoti”. Protestatarii au plecat apoi spre sediul central al PSD.

Manifestantii purtau pancarte cu mesaje precum „Dragnea, tu cand ne furi, cum ceri autorizatie?”, „Cum poate un repetent sa detina un Parlament?”, „Romania, stat de drept sau politienesc?”, „Justitie, nu coruptie”, „Spune nu coruptiei”, „Firea si cu Carmen Dan baga bete in zadar!”, „Dragnea, nu mai folosi partidul si Parlamentul contra poporului!”, „Nu puteti voi amenda cat putem noi protesta”, „Minciuna si hotia guverneaza Romania!”.

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: