Tudor Chirila, replica usturatoare adresata unui postac: „Ce nasol pentru tine ca in loc de creier ai Antena 3″

news

chirila

Tudor Chirila continua sa fie atacat pe Facebook de postaci ai PSD chiar si la postarile care nu au caracater politic. Chirila a particpat activ la protestetele antiguvernamentale si a sanctionat cu duritate abucurile guvernarii PSD.

Sambata, in Bucuresti a fost o vreme foarte frumoasa, astfel incat Chirila a incercat sa afle de la prietenii sau de pe Pacebook potentiale trasee pentru plimbat cu bicicleta. Insa unul dintre postacii PSD s-a gandit ca poate sa faca o gluma in ton dezinformarile difuzate de Antena 3: „Da, un traseu constructiv, care sa cuprinda farmaciile etnobotanice!”.

Replica lui Chirila a venit imediat si a fost usturatoare:

Screen Shot 2017-03-04 at 19.29.50

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...
 • Eugen16

  Bestial :)))) Sa ne traiesti Tudore !

 • dudu

  Fantastic. Replică lipsită de ironie/inspirației.

 • Razvan Tizu Klaustrofob

  Zbor deasupra unui cuib de #rezistenti
  Diafana Monica Macovei lucreaza la o noua versiune a filmului „One Flew over The Cuckoo’s Nest”.Scenariul este oarecum respectat ,actiunea filmului se petrece tot intr-un ospiciu,dar cu regim deschis ,Piata Victoriei . Ilustra regizoare a ecranizarii mioritice si-a desavarsit talentul in studiourile MISA ,sub atenta indrumare a hiperhidratatului Bivolaru . Macovei are si rolul principal in noua ecranizare ,dar scenariul se modifica putin…replicile nu mai sunt cele ale lui Jack Nicholson ,sunt cele ale lui Jack Daniels .
  In zborul maiestuos pe deasupra ospiciului ,Piata Victoriei, diva pisacioasa imprastie din pozitii ciudate doctrine cu valoare de adevar ,umede ,dar si urat mirositoare ,pastrate din epoca stalinista.
  Replica de final este magistrala:”V-am pisat din Jet !”….sau ” cu jet” ;nu am inteles foarte bine datorita zgomotului de fond facut de figurantii #rezistenti din ospiciu .

 • Razvan Tizu Klaustrofob

  Cine sunt adevărații „#spălați pe creier”?

  În conflictul dintre „tinerii frumoși și liberi” din Piața Victoria, numiți prescurtat „tefeliști” sau „românii mei” de Iohannis, pe de o parte și „bătrânii” de la Palatul Cotroceni, numiți de ideologul globalist Liicieanu „românii fără dinți”, s-au cristalizat două falii ideologice divergente, fanatice, imposibil de armonizat, fiecare acuzându-i pe cei din tabăra adversă ca fiind „spălați pe creier”. Numesc cele două ideologii, prima a tefeliștilor – ideologia globalistă ,cealaltă a „românilor fără dinți” naționalistă.
  Primii de „propaganda jegoasă” cum a etichetat, Mircea Badea, presa aservită grupării „globaliste„: Soroș-Iohannis ( Realitatea, Hot News,Adevărul, România Liberă, GDS (Revista 22) și presa „naționalistă” pro guvernării PSD-ALDE (Antena 3, România Tv și B1 Tv).
  În radicalizarea protestelor anti-guvern și anti-Iohannis s-au evidențiat clar cele două ideologii, prima ideologia globalistă a „corecților politici” ( Sunt USR-ist, sunt educat în vest cu o bursă subvenționată de Soroș, sunt deci cetățean al lumii, mă doare-n cot de România: „Distrugeți România, fir-ați ai dracului!” urla ca un nebun în Piața Victoriei, Rareș Bogdan, jurnalistul de la Realitatea Tv) ; cealaltă naționalistă (Noi suntem români, apărăm guvernul legitim ales împotriva intereselor străine reprezentate de Iohannis, multinaționale și USR-iștii lui Soroș).
  Dacă, demonstranții de la Cotroceni au „cedat” ideii de dialog și unire cu „copii lor ” din Piața Victoriei, cei din Piața Victoriei , fanatizați de ideologia politicii globaliste au continuat mitingurile, cu mesaje clare pro-globaliste. Operațiunea #Rezist cu realizarea steagului UE (duminica trecută ) a demonstrat clar o identitate globalistă contra identității românești. Printre manifestanţi a fost, din nou, scriitorul Mircea Cărtărescu. El spune că protestele sunt o „renaștere a demnității noastre”. Ideea cu drapelul UE este cea mai bună de până acum, consideră Mircea Cărtărescu. „Pentru că noi știm foarte bine că suntem români, dar un lucru știm mai puțin, că avem două identități, una românească și una europeană și trebuie să fim mândri de amândouă.”(sursahttp://www.digi24.ro/). Nu poți să ai două identitățI – românească și globalistă în același timp. Ori ești globalist și implicit antiromân, ori ești naționalist și implicit antiglobalist. Se impune întrebarea ești globalist sau naționalist în condițiile actuale când UE este în criză să se destrame? Ideologizarea este cea mai eficace armă, din arsenalul armelor psihologice , de spălare a creierului. Cine sunt adevărații „spălați pe creier”? Globaliștii sau naționaliștii?