Tudose, mesaj batjocoritor la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: „Afara sunt niste oameni cu #Rezist, dumneavoastra sunteti cu #Insist”

news

Premierul Mihai Tudose i-a ironizat, luni dimineata, pe protestatarii din Piata Victoriei intr-un mesaj pe caretinerilor care au venit la ceremonia de deschidere a Programului Oficial de Internship al Guvernului, editia 2017.

„Va multumesc ca ati insistat. Afara sunt niste oameni cu #Rezist, dumneavoastra sunteti cu #Insist. Sa fiti #insist. Trebuie sa criticati, sa insistati, sa puneti intrebari, sa dati solutii, sa insistati cu solutiile acolo unde se poate. Colegii mai au primit rugamintea sa va trateze cel putin ca pe egalii nostri. Meritati acest lucru”, le-a transmis premierul tinerilor stagiari de la Guvern.

„Sunteti niste tineri superbi care ati preferat, in loc sa folositi vacanta in scopuri ludice, sa veniti in administratie. Nu o sa va fie usor. Sper ca prima intrebare pe care o veti adresa sa nu fie: ‘si noi la cat plecam acasa?’. Stati cat puteti. Sacaiti-i si enervati-i pe colegii mei, dar si pe mine! Veniti cu idei. Mi-as dori ca multi dintre voi sa ramaneti la Guvern dupa internship pentru a ne ajuta dand acel suflu nou de care avem nevoie cu totii”, a mai spus Mihai Tudose.

In Piata Victoriei continua sa sa vina protestatari, zi de zi, pentru a le aduce aminte guvernantilor PSD si ALDE ca nu au voie sa se atinga de Justitie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: