Un cunoscut jurnalist il pune la punct pe Ciutacu: „Un mitocan nefrecventabil, reprezentand tot ceea ce e mai mizerabil in presa. Asistat social cu BMW, chelner la mogul!”

news

Jurnalistul Mircea Marian il critica aspru pe Victor Ciutacu, dupa ce realizatorul TV l-a luat la tinta pe Marian Godina.

„Godina tot nu s-a lamurit ca, oricat te-ar face Sistemul influencer, nu-i chiar suficient sa intri, fie si a cincea oara, la academia de militieni si doctorate plagiate? Aud ca vrea sa se lase. Si ce face, fizica nucleara la Magurele? Sau scoala vietii e suficienta sa ajunga ceva ministru de facebook? Pune, ba, tablagiule mana pe manualul de istorie si fa ciocu’ mic daca vrei sa devii ofiter la batranete, ca viata e grea; la fel, cartea si carnea de porc…”, a scris Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Godina, extrem de dezamagit, anunta ca ar putea pleca din Politie: „Au dezvoltat o invidie enorma fata de mine. Maine imi vor spune in fata cat de rau le pare de nereusita mea”

Jurnalistul Mircea Marian admite ca nu e un fan al lui Godina, insa sare in apararea politistului dupa atacul josnic al lui Ciutacu.

„N-am fost un fan al politistului Godina, dar acum, cand vad ca Ciutacu si altii ca el il iau in balon pentru ca a picat a 5-a oara examenul la Academia de Politie, i-as spune: prietene, esti ceea ce esti, adica un om cumsecade, cinstit si cu mult umor, si fara facultatea aceea. Ciutacu are o diploma, la ce-l ajuta? Cu sau fara ea, e un mitocan nefrecventabil, reprezentand tot ceea ce e mai mizerabil in presa. Asistat social cu BMW. Scrii infinit mai bine decat acest chelner la mogul. Asa ca, fara patetism, Godina imi este mai simpatic acum, cand vad ca se bate si a avut curaj sa incerce a 5-a oara sa intre la Academia de Politie”, scrie Mircea Marian.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: