Un important ministru PSD sare la gatul lui Dragnea si anunta ca ramane alaturi de Tudose: „Partidul suntem noi”

politica

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv luni, la sediul din partidului din Kiseleff. Ministrul Transporturilor isi anunta sustinerea fata de Tudose.

„E necesar ca din Guvern sa faca parte cei mai pregatiti oameni pe care ii are partidul. Imi doresc ca de aceasta data organizatiile locale sa fie mai implicate, pentru ca nu e normal sa decida doar o mana de oameni. Partidul suntem noi, toti cei care am muncit pentru a castiga increderea romanilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia”, a transmis ministrul Transporturilor, Felix Stroe, presedintele PSD Constanta.

Stroe a mai spus ca spera ca la CEx sa se poarte o discutie serioasa despre cum poate fi democratizata puterea de decizie in partid si despre ce se poate face pentru ca actuala guvernare sa performeze.

Presedintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a solicitat convocarea urgenta a CExN al partidului, precizand ca o impune situatia din ultimele zile, la acest apel raliindu-se fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si liderul PSD Neamt, Ionel Arsene. De asemenea, aceeasi solicitare au facut-o primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, filiala din Vaslui a PSD si social-democratii din judetul Olt.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: