Un influent primar PSD le declara razboi „dusmanilor electronici”: „Cotropitorii morali vin din toate partile, sa ramanem de neclintit in fata dusmanilor electronici” – Video

news

Primarul PSD din Turda, Cristian Matei, unul dintre cei mai influenti lideri ai partidului din Transilvania, a facut recent un apel catre romani sa „stranga randurile” si sa ramana de „neclintit in fata dusmanilor electronici”.

„Am vorbit si cu parintele in biserica, sunt niste fenomene foarte interesante care se intampla astazi. Trebuie sa fim uniti, sa tinem la biserica, ca este singurul bastion care a mai ramas in calea cotropitorilor morali. Multi deja cotropitori morali vin din toate partile, nu vreau sa spun mai mult, dar trebuie sa ne aparam de acesti oameni. Suntem cei care trebuie sa pastram valorile acestei tari (…). Fiecare trebuie sa faca acest efort, cum considera el, pentru a putea strange randurile, sa ramanem de neclintit in fata dusmanilor electronici”, a declarat recent Cristian Matei, cu ocazia unui eveniment in comuna Viisoara, Cluj.

Acesta a mai spus ca ”actiunile dusmanilor” inregistreaza o intensificare fara precedent la adresa tarii si a natiunii romane si ca sunt ”foarte multe de spus in acest sens”. Referirile la dusmanii electronici ai Romaniei intra in contradictie cu discursurile din urma cu cateva luni ale lui Cristian Matei. In iunie 2017, acesta preciza ca in perioada 1986-1991 a lucrat ca sef al oficului de calcul la Statiunea de Cercetari Agricole unde a reusit implementarea de sisteme informatice, programarea si rularea de programe informatice destinate cercetarii.

Discursul prin care Cristian Matei se mobilizeaza impotriva dusmanilor electronici si a cotropitorilor morali este cu atat mai ciudat cu cat primarul are inclusiv in familia sa persoane care fac afaceri cu produse electronice pentru masini, precizeaza Info Aries.

„Cei care nu iubesc Romania sa paraseasca tara”, spunea acelasi Cristian Matei in ziua alegerilor parlamentare. De la min. 1.45:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: