„Un ofiter pacalit, acoperit, un chitarist ratat si un ziarist spagar” – E razboi total in PMP, sustinatorii lui Basescu ies virulent la atac

politica

E razboi total in PMP, iar amendamentele controversate depuse de Basescu la Legea gratierii impart partidul in doua. Daca in tabara criticilor lui Basescu se afla, printre altii, europarlamentarul Siegfried Muresan, Eugen Tomac ori Robert Turcescu, care s-au dezis de initiativa fostului presedinte, tabara sustinatorilor lui Basescu iese la atac.

Vicepresedintele PMP Radu Cristescu il ataca dur pe Turcescu, pe care-l catalogheaza drept „citarist ratat” si „muc”, dupa ce a criticat initiativa lui Basescu.

Citeste si: Basescu, pus la colt de tot mai multi lideri ai PMP. Mesaj transant transmis de catre un cunoscut europarlamentar

„Cu un an inainte se auzeau plansete la sediul partidului nostru, cand a aparut Robert Turcescu, rugandu-l pe Traian Basescu sa ii dea o sinecura. Traian Basescu, asa dur cum il vedeti, e un om cu suflet mare. L-a luat si l-a facut deputat. Nici domnul Turcescu, nici domnul Tomac nu erau deputati fara Traian Basescu. Nu este un puci in PMP, sunt muci. Domnul Turcescu este un mic muc”, a declarat Radu Cristescu la Romania TV.

Acesta a continuat in acelasi ton.

„Lasati-ma cu eleganta, e un ofiter pacalit, acoperit, un chitarist ratat si un ziarist spagar. De ce nu a candidat Turcescu pe persoana fizica? La Constanta si daca puneai un papagal iesea, e localitatea presedintelui Traian Basescu. Turcescu a venit si a plans pe scarile partidului o gramada de timp si a ajuns deputat. Daca voia sa ne arate cat e de tare, trebuia sa candideze independent”, a mai spus Cristescu.

Despre declaratiile facute de Eugen Tomac, care s-a delimitat de amendamente, Radu Cristescu considera ca „Tomac nu a gresit foarte tare, declaratia a fost putin belicoasa. Trebuia sa fie foarte corect si sa spuna ca acele amendamente au fost depuse de presedintele Traian Basescu, a simtit miros de sange si a iesit cu o declaratie belicoasa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: