Un puscarias care a stat cu Boureanu in arest a avut un mesaj stupefiant pentru iubita acestuia: „Toti baietii va transmit asta”

news

Intamplare amuzanta la poarta penitenciarului Prahiva, cu putin timp inainte ca fostul deputat Cristian Boureanu sa fie eliberat. Un puscarias care a stat cu Boureanu in arest a tinut sa ii transmita un mesaj iubitei acestuia.

Intamplarea a fost relatata pe Facebook de catre jurnalista Andreea Anghel:

„Zeci de ziaristi la poarta penitenciarului Rahova, asteptandu-l pe Cristian Boureanu. Iese un domn, proaspat eliberat (dupa 20 de ani de detentie), se uita la noi si intreaba: ‘Doamna lui Boureanu este?’ Ea confirma timid, cu un usor zambet. ‘Aveti un sot scump si dulce. Toti baietii va transmit asta’. Ma intreb, s-a simtit mandra sau inselata?”, a scris Anghel.

Fostul deputat Cristian Boureanu a parasit Penitenciarul Rahova, vineri dupa-amiaza, acolo unde se afla incarcerat in dosarul in care este acuzat de ultraj, la iesire el precizand ca „a fost o experinta grea”, precizand ca „este dificil sa fii departe de familie”.

Boureanu a fost pus in libertate dupa ce a stat doua luni in spatele gratiilor.

„E o experienta grea. E greu sa fii departe de familie. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut putere sa trec peste asta”, a spus Boureanu, la iesirea din arest, citat de Mediafax.

In fata Penitenciarului Rahova l-a asteptat iubita lui, judecata si ea in dosarul de ultraj, pentru marturie mincinoasa, dar si avocatul fostului deputat.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost eliberat din arest, vineri, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au respins contestatia procurorilor Judecatoriei Sectorului 1, astfel omul de afaceri va fi judecat sub control judiciar in dosarul in care este cercetat pentru ultraj, dupa ce a lovit un politist.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins contestatia Parchetului Judecatoriei Sectorului 1, astfel ca omul de afaceri Cristian Boureanu ramane cercetat sub control judiciar pentru ultraj, in dosarul in care este acuzat ca a lovit un politist.

Fostul deputat Cristian Boureanu se afla in arest de doua luni dupa ce a lovit un politist de la Rutiera.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: