Zeci de tineri au ocupat Avocatul Poporului: „Domnule Ciorbea, sunteti concediat!” – Video

politica

avocatul-2

Zeci de tineri au intrat in sediul institutiei Avocatul Poporului pentru a depune o petitie, semnata de aprox. 140.000 de romani, prin care se cere demisia lui Victor Ciorbea.

Tinerii au fost intampinati de politisti si jandarmi. Ciorbea s-a aratat dispus sa vorbeasca cu sapte dintre ei, insa cu conditia de a nu fi inregistrat. Tinerii au refuzat, acuzand lipsa de transparenta. Ei au parasit sediul Avocatului Poporului dupa cateva ore in care au asteptat in zadar sa fie primiti de Victor Ciorbea in conditii de transparenta.

avocatul-3

Initiatorii petitiei  il acuza pe Ciorbea ca acorda „foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati”.

„Domnule Ciorbea, Suntem nemultumiti de felul in care va derulati activitatea, acordand foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati. Va cerem sa eliberati postul pentru cineva care pune interesul cetateanului pe primul loc.

(…) Cand au fost oameni calcati in picioare la Pungesti, nu a avut nicio apasare. Cand mii de persoane cu dizabilitati ar fi avut nevoie de implicararea sa, le-a intors spatele. Cand “scriitorii” din puscarii sau presedinti de partid certati cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat sa il ofere”, spune initiatorul petitiei.

Petitia poate fi semnata AICI.

Foto: Vlad Petri/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...
 • gheorghe

  Cum puteti sa sustineti pe idiotii de snowflakes care nici nu stoiu pe ce lume traiesc, executanti ronotici sis manipulati dintre fese-buci?
  Astia chiar nu stiu de ce se agita – Dragnea a fost „condamnat” esact pentru ceea ce inseamna partricipare la alegeri, adica mobilizarea partidului.
  Oamenii voteaza ce vor in cabina.
  Condamnarea lui implica faptul ca a;egerile sint controlate si votul nu este secret – imaginea unei Justiti sinucigase.

  • Right Now

   Gheorghe, esti praf. Nota 4, stai jos.

  • Mandrean Paul

   @gheorghe,
   Tu estu un postac pesedist, un cont fals si un MINCINOS.
   Il demitem pe Ciorbea. Urmeaza Dracnea al tau.

  • budgetary_killer

   ghio, tu esti doar un vierme asistat, de ce mtii mtii vorbesti in loc sa-ti bei spirtul luat din ajutorul social?

   • Doina Munteanu

    Adica, cine nu-i cu noi este per definitie: „un vierme asisitat anal fabet”, care n-are voie sa-si spuna parerea!? Cam asa era si pe vremea raposatului. Pai nu vreti „o tara ca afara”?