10.000 de euro, atat costa viata unui om in Regimul Ciolacu. „Specialistii” PSD au fost „decat” unul, si ala e o nulitate

opinii

Premierul Ciolacu a dat familiei Alexandrei, gravida ucisa in Botosani, suma de 50.000 de lei. Pot acesti bani sa tina locul unei vieti? Intrebare fara sens, insa aceasta viata nu ar fi disparut daca profesionisti adevarati s-ar fi aflat in pozitii de decizie.

PSD a obtinut cele mai voturi pretinzand ca are „specialisti” pentru toate. Apoi a intrat la guvernare cu pretextul ca isi aduce „specialistii” sa conduca tara.

Dupa doi ani cu PSD la guvernare vedem ca „specialistii” au fost doar unul singur, Rafila, si ala fiind o nulitate. Un specialist adevarat nu ar fi acceptat in ruptul capului ca un spital sa ajunga sub conducerea unui lacatus mecanic.

Nu stia Rafila pe cine a pus PSD ca director al celui mai mare spital din Botosani? Stia foarte bine, insa nu a indraznit sa conteste decizia partidului. Singurul pretins „specialist” al PSD a dovedit inca o data ca nu este decat un politruc obedient, foarte grijuliu sa nu-si deranjeze sefii care-l mentin in functiile grase de la varful statului. Functii care i-au adus o avere de peste 3 milioane de euro.

„Specialistii” adusi de PSD la guvernare sunt un stol de lacuste hamesite pe care ii recomanda doar carnetul de partid si legaturile de rudenie sau amoroase. Ne-am trezit ca in pozitii de management ale unor institutii esentiale ale statului sunt oameni cu zero pregatire in respectivele domenii. Exemplele sunt de ordinul sutelor, zilnic apare in presa cate un caz de rubedenie, amanta, tinerica cu carnet de partid, activista cu piept decoltat. Iar consecintele se vad.

Prin incompetenta, clientelism si nepotism, tocmai ei creeaza astfel de situatii dramatice, precum cea de la Botosani, dupa care vin cu bani sa se spele de ele. 10.000 de euro. Si nici macar nu sunt banii lor.

„PSD mi-a conferit un statut social”, recunostea senin seful PSD, premierul Ciolacu, intr-un interviu in 2021.

In lumea normala, statutul social se construieste prin munca grea, prin realizari profesionale, iar abia apoi urmeaza pasul spre politica, unde experienta acumulata poate fi pusa in slujba semenilor. Nu iei un lacatus mecanic, bun de gura prin partid sau slugarnic pe la ospete, si il trantesti sef de spital ca sa aiba si el „statut social”.

Cu Ciolacu premier, el insusi un zero profesional, aceasta politica a PSD a devenit politica de stat.

Trebuie mers la radacina raului. Cand virusezi sisteme cu incompetenti, nepoate, amante, cumatri, totul va crapa in curand. Insa nu crapa ei, ci dintre noi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: