politica

„10.000 de morti, vina lui Iohannis si Orban”. Cum vrea Ciolacu sa castige voturi. In mai, PSD spunea ca masca este „calus la gura”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualei puteri in lupta cu pandemia de COVID-19.

”10.000 de morti din cauza infectarii – acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban! Iar situatia devine tot mai disperata! Sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualei puteri in lupta cu pandemia.

Spitalele se prabusesc pur si simplu sub presiunea valului urias de internari, instalatiile electrice cedeaza din cauza suprasolicitarii. Sambata trecuta, la Neamt. Astazi la Cluj, intr-un spital vechi, administrat de Ministerul Sanatatii, doar Dumnezeu a facut sa nu se intample o noua tragedie!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El ii acuza pe ministrul Sanatatii, dar si pe premierul Orban de nepasare.

”Dar nici Tataru, nici Orban nu isi asuma vreo raspundere, desi i-am atentionat ca asemenea drame pot aparea zilnic, in orice spital al tarii. Nu le pasa! Cred ca daca dau amenzi si paseaza responsabilitatea pe umerii medicilor si ai autoritatilor locale isi pastreaza imaginea imaculata! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici ratiune!”, a spus Ciolacu.

In luna mai, purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, afirma ca masca de protectie este „calus la gura”.

„O sa-mi dau masca jos, suntem suficient de departe unii de altii, este foarte greu sa vorbim cu calusi la gura, cum ar vrea unii altii”, a spus atunci Romascanu in debutul conferintei de presa, dandu-si jos masca.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

4 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

18 minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

33 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago