La fel ca pe 10 August. Sebastian Cucos si ultrasii galeriilor au fost prezenti in Valea Uzului: „Diversiunea” – Video

news

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost prezent, joi, in Valea Uzului in timpul incidentelor violente la care au participat extremisti romani si membri ai galeriilor de fotbal. Cucos a coordonat si represiunea violenta din 10 august din Piata Victoriei.

O fotografie cu Sebastian Cucos in Valea Uzului a fost publicata de podul.ro. „Potrivit relatarilor de la fata locului, multi dintre romanii prezenti la comemorarea tensionata de joi erau membri ai galeriilor de fotbal, asa numitii „ultrasi”. Cand a fost ultima data cand Cucos s-a aflat in apropierea lor? La 10 august, fireste, despre care toti oamenii lucizi stiu ca a fost o facatura ordinara a Jandarmeriei pe mana cu suporteri adusi special in Piata Victoriei ca sa agreseze fortele de ordine (dar nu atat de tare incat sa le raneasca serios) si sa justifice interventia ulterioara a acestora impotriva populatiei pasnice. Pe firul acestei logici, am putea spune ca Cucos si ultrasii sunt tovarasi vechi de violente care se intampla si cu concursul Jandarmeriei pentru a-si justifica existenta si bugetele colosale”, scrie jurnalista Camelia Tabacu.

Un mesaj similar a postat pe Facebook si diplomatul Ciprian Mihali.

„Diversiunea. Despre Valea Uzului, un singur comentariu: acolo s-au reintalnit, dupa cateva luni, Sebastian Cucos in civil, mana dreapta a lui Carmen Dan, patriotul jalnic pupator de drapele si icoane, si ultrasii de la Steaua si Dinamo. Stiti cand au mai actionat impreuna seful Jandarmeriei si ultrasii? Exact, pe 10 august”, a subliniat Mihali.

Iata ce s-a intampalt joi la Valea Uzului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: