„10 August va fi nimic. Intra lumea peste voi”. Fraude „brutale” in Capitala, Caramitru anunta ca AEP si MAI sunt controlate de PSD

politica

Andrei Caramitru anunta ca vor urma proteste masive in Bucuresti daca autorotatile nu iau masuri in urma „fraudelor industriale” de la alegerile locale din Sectorul 1 si Sectorul 5.

„Devine clar ca in Bucuresti votul a fost fraudat industrial, pe fata, brutal. Nu exista nici o logica pentru rezultatele din sector 1 si 5, nici o logica pentru scorul PSD in oras. Prea multi bani, grupuri interlope prea puternice care controleaza primaria si politia.

Atentie ticalosilor – USR si PNL au expus clar si cu dovezi cum s-a fraudat. Daca cumva aveti tupeul (ca AEP e controlata de PSD si MAI la fel) sa nu faceti nimic si sa lasati asa lucrurile. 10 August va fi nimic. Intra lumea peste voi. Iesim toti din case. Iese rau. Nu ne furati bai ticalosilor voturile noastre!!!!”, a scris Caramitru.

Citeste si: „Ministerul de Interne a fost ‘ciolacizat’. Liberalii recunosc ca nu mai au Internele”. Dezvaluiri grave facute de jurnalista Ioana Ene Dogioiu

Sorin Ionita (Expert Forum) atrage atentia ca, dupa mai bine de 24 de ore de la izbucnarea scandalului privind tentativele de frauda din Sectorul 1, nicio autoritate a statului nu a avut nicio reactie.

CA Wildfires Transform Bay Area Skies Into Apocalyptic Scenes
„Ce-i complet inacceptabil este ca nici o autoritate publica sa nu spuna nimic oficial despre situatia de la Sectorul 1: care-i treaba, in ce stadiu sunt lucrurile, ce urmeaza sa faca. Timp de o zi si jumatate, aproape. BEC nu mai are purtator de cuvant? AEP? Politia? Procuratura?

Suntem pe cont propriu, cetateni si cativa jurnalisti verificam informatii partiale primite de la partide? E adevarat ca au disparut 2 presedinti de sectie de vot, nu pot fi gasiti sa semneze ce-i de semnat, la doua zile dupa vot?”, a scris Ionita pe Facebook.

Zeci de membri ai USR PLUS au fost, luni noapte, in fata Biroului Electoral al Sectorului 1 pentru a „apara” voturile primite de Clotilde Armand. Ei acuza tentative de fraudare a votului de catre PSD dupa ce au descoperit sute de procese verbale in sediul de campanie al lui Daniel Tudorache, aflat chiar intr-o institutie subordonata Primariei Sectorului 1.

„Este ora 01.30 si inca suntem la sediul BES 1. Colegii mei reprezentanti in Biroul Electoral de Sector au peste 40 de ore de nedormit. Asa se lupta cu PSD. Pana la ultimul vot. Aici, in fata acestei usi se simte spiritul USR PLUS. Colegialitate si echipa unita. Multumesc frumos tuturor celor care stau alaturi de mine. Si pesedistilor le transmit ca voi sta aici pana cand lamurim lucrurile. Fara frica. Alaturi de colegii mei. Pentru apararea unor principii”, a anuntat Clotilde Armand, luni noapte.

Daniel Tudorache sustine ca are 200 de voturi in plus, desi rezultate oficiale ale BEC de pe parcursul zilei de luni aratau un avans considerabil al lui Clotilde Armand. Reprezentantii USR PLUS au descoperit numeroase nereguli in procesele verbale ale votului.

„Cum se fura (sectorul 5 si sectorul 1)

Sectia 883: USR-PLUS are 0 voturi la Consiliul Local si 88 voturi la Consiliul General.
Sectia 127: 164 voturi ptr USR PLUS transformate in 0 in baza de date
Sectia 111: 108 voturi ptr USR PLUS transformate in 2 voturi in baza de date
Sectia 1265: 196 ptr USR PLUS transformate in 118 voturi in baza de date”, a anuntat luni noapte Natalie Ester.

Iata o scurta sinteza a neregulilor prezentata de un reprezentant al USR, Valentin Haicu.

– S-au descoperit date in sistem care nu corespund proceselor verbale semnate.
– 5 sectii nu sunt in sistem. Au disparut pur si simplu.
– Candidat PSD a fost prins in flagrant cu un teanc de procese verbale in alb si cu stampila.
– In aceasi cladire cu BES1 s-a descoperit un atelier de manufacturat PV. A fost chemata politia si se investigheaza.
Azi ne-am strans cateva zeci. Daca e nevoie, venim mai multi, furati nu ne lasam.

In fata Biroului Electoral al Sectorului 1 a ajuns azi-noapte si liderul USR, Dan Barna. „Suntem in situatia incredibila in care trebuie sa aparam voturile”, a spus Barna.

Mai mult despre:

Comentarii: