news

102 oameni au murit in accidente rutiere grave in ultimii trei ani. Cronica neagra a incidentelor cu cel putin doi morti

Trei tineri, in varsta de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani, au murit, dupa ce au fost loviti, la 27 august 2023, pe DN1, la iesirea din localitatea Santimbru, de un autoturism condus de un sofer de 19 ani, aflat sub influenta alcoolului. Potrivit unui comunicat transmis de catre Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Alba, in jurul orei 3,30, un tanar de 19 ani, din Oiejdea, in timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la iesirea din localitatea Santimbru, in apropierea unei statii de alimentare cu carburant ar fi surprins si accidentat un grup de sase persoane, care se deplasa pe marginea partii carosabile.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Alba au precizat ca soferul de 19 ani implicat in accident avea permis de conducere din decembrie anul trecut. Soferul va fi retinut pentru ucidere din culpa, a anuntat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Alba. Tanarul va fi retinut pentru 24 de ore, urmand ca la 28 august sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru dispunerea masurilor legale.

Accidente rutiere similare soldate cu victime s-au produs in Romania in ultimii ani, statistica realizata de Agerpres:

2023

6/7 iulie – Patru persoane, printre care un minor, au murit intr-un accident rutier produs pe DN 7, in localitatea Bujoreni din judetul Valcea, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz si un camion incarcat cu piese auto.

18 iunie – Doua persoane au murit si una a fost grav ranita intr-un accident rutier care s-a produs in comuna Poienarii Burchii, judetul Prahova. Soferul care a produs accidentul mortal era urmarit de Politia din Dambovita, fiind cercetat pentru violarea unei minore.

10 iunie – Trei persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite, intr-un accident produs la 10 iunie 2023 pe DJ 106A, in judetul Sibiu, in care au fost implicate doua masini.

7 martie – Patru persoane au murit si alte trei au fost ranite dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune pe DN 65, in localitatea Jitaru din judetul Olt.

2022

25 iulie – Cinci persoane au murit, doi adulti si trei copii, intr-un accident pe DN 6, intre localitatile Vaceni si Vitanesti din judetul Teleorman, dupa ce un autoturism a intrat in coliziune frontala cu un autotren. In urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto si al pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani si trei copii minori cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, toti din orasul Zimnicea.

29 iunie – Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost transportate la spital in urma unui accident produs de pe DN 2, in afara localitatii Sinesti, in care au fost implicate trei autoturisme si noua persoane.

13 februarie – Trei persoane, printre care un copil, au murit, iar alte trei persoane, printre care un copil, au fost transportate la spital, dupa un accident rutier la iesirea din municipiul Tulcea. Accidentul s-a produs dupa ce un tanar, in varsta de 20 de ani, din Tulcea, care se indrepta cu autoturismul spre municipiu a lovit un copac de pe marginea drumului.

1 februarie – Sapte persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 28 Iasi – Targu Frumos, in zona localitatii Sarca din judetul Iasi, in care au fost implicate un autocamion, o ambulanta si un autoturism. Initial au fost anuntate cinci victime din camion si autoutilitara, dupa sosirea echipajelor au fost identificate sapte victime inconstiente care au fost declarate decedate.

2021

21 noiembrie – Trei persoane, doi copii si un tanar in varsta de 23 de ani, au murit intr-un accident rutier produs pe DN 2 – E 85 in afara localitatii Oniscani, judetul Bacau, intre un autoturism si un TIR.

23 septembrie – Patru persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 6, in localitatea Constantin Daicoviciu, judetul Caras-Severin.

22 septembrie – Patru persoane au murit si doua au fost ranite in urma unui accident care a avut loc, pe DN 2, intre localitatile Movilita si Sinesti, judetul Ialomita, fiind implicate doua autoutilitare si un autoturism.

20/21 august – Trei tineri au murit in judetul Vrancea dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit de un copac.

5/6 august – Trei persoane au decedat, pe soseaua de centura a municipiului Focsani, in urma impactului intre autoturismul in care se aflau si un TIR.

3 august – Trei persoane au murit, intr-un accident rutier ce a avut loc in localitatea Albina din judetul Timis, fiind implicate patru autoturisme si un autotren.

28 iulie – Trei persoane au murit intr-un accident in localitatea bacauana Itesti, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac.

25 iulie – Sapte persoane au decedat in urma unui accident produs pe DN2 Bacau – Adjud.

23 iulie – Patru persoane au decedat in urma coliziunii intre un SUV si un TIR, in municipiul Sibiu, pe Calea Surii Mici.

23 iunie – Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN1/E60, intersectie cu DC 126, intre localitatile Morlaca si Hodis.

18 mai – Cinci persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident care a avut loc pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoresti, in eveniment fiind implicate doua autoturisme in care se aflau 7 persoane.

14 mai – Patru persoane au murit, in urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 13, la iesirea din localitatea brasoveana Rotbav, in care au fost implicate un autocamion si un autoturism.

1 aprilie – Patru persoane au murit intr-un accident rutier produs intre localitatile Tutova si Priponesti, la iesirea din judetul Vaslui spre Galati.

23 martie – Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier produs intre localitatile Carligu Mic si Glodeanu Silistea, din judetul Buzau.

21 ianuarie – Trei persoane au murit si alte doua au fost grav ranite intr-un accident produs, intre un autotren si o masina, pe Drumul Judetean 246, la iesirea din localitatea Scanteia.

11 ianuarie – Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav ranita, intr-un accident produs pe Autostrada A1 in zona localitatii Saliste, judetul Sibiu.

2020

9 iulie – Patru persoane au murit, iar alte patru au fost ranite intr-un accident de circulatie produs intre localitatile Zauan si Ip din judetul Salaj. Toate cele opt victime au fost incarcerate, la fata locului intervenind cate o autospeciala de la Garda de Pompieri Nusfalau si Sectia de Pompieri Simleu Silvaniei, o autospeciala de descarcerare si 11 ambulante. A fost activat Planul rosu de interventie.

6 iunie – Trei persoane au murit intr-un accident ce a avut loc pe E70, intre localitatile Vaceni si Vitanesti, din judetul Teleorman, iar o a patra a fost grav ranita. Accidentul, in care au fost implicate patru autovehicule, s-a produs dupa ce un sofer ar fi iesit din coloana si a intrat in coliziune frontala cu o autospeciala.

29 mai – Trei persoane au murit, intre care si un copil in varsta de un an, intr-un accident rutier care s-a produs pe drumul E 581, intre localitatile Berheci si Ireasca, din judetul Galati, intre un autoturism si o autoutilitara de 7,5 tone.

14 martie – Patru persoane au murit in urma unui accident rutier care a avut loc pe DE 581, in apropierea municipiului Barlad. In accident au fost implicate un autoturism si o caruta.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

7 ore ago

Constanta: Un copil de 9 ani a cazut intr-o fantana fara apa. Doi adulti au incercat sa-l scoata si nu au mai putut iesi nici ei. Pompierii i-au salvat pe toti trei

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, luni, in localitatea Mireasa din judetul Constanta, unde…

7 ore ago

Donald Tusk: Noua persoane arestate sub suspiciunea de sabotaj in numele serviciilor de informatii ruse

Premierul polonez Donald Tusk a declarat ca noua persoane au fost arestate sub suspiciunea de…

7 ore ago

706 de persoane cu numele Kyle s-au reunit in Texas. Nu a fost suficient pentru un record mondial

O incercare a orasului Kyle, Texas, de a dobori recordul mondial pentru cea mai mare…

7 ore ago

SUA spun ca Iranul a cerut ajutor dupa accidentul de elicopter in care a murit presedintele tarii, Ebrahim Raisi. Alegeri pe 28 iunie

Autoritatile iraniene au convenit sa organizeze alegerile prezidentiale pe 28 iunie, dupa moartea presedintelui Ebrahim…

7 ore ago

Campionatul european de surf pentru blanosi si tovarasii lor umani

Zeci de surferi cu blana si tovarasii lor umani au venit pe o plaja din…

7 ore ago