12 semne ca EL este barbatul cu care trebuie sa te MARITI. Cum se diferentiaza de ceilalti

life

Aproape fiecare femeie se viseaza nevasta. E convinsa ca va fi sotia perfecta. Dar oare cel de langa ea e barbatul potrivit de sot. Daca ai asemenea dileme, iata cum poti face diferenta intre un barbat bun de insurat si un ratat care nu merita atentia:

1. Viitorul tau sot scoate din tine la iveala toate lucrurile frumoase, pe cand ratatul te scoate din sarite in fiecare clipa, ajungand sa te porti asa cum nu-ti imaginai vreodata ca poti.

2. Viitorul tau sot vede succesul tau ca fiind si al sau, pe cand ratatul face tot posibilul sa te anihileze si sa iasa el in evidenta.

3. Viitorul tau sot te vede ca pe cea mai frumoasa femeie din lume. Ratatul nu rezista sa nu se uite dupa alte fuste chiar si cand sunteti impreuna.

4. Viitorul tau sot te face sa te simti in siguranta. Ratatului simti nevoia in permanenta sa ii verifici telefonul ca sa fii sigura ca nu flirteaza cu altele.

5. Viitorul tau sot pune pe primul loc fericirea ta. Ratatul, in schimb, considera ca e mai important ca el sa fie fericit.

6. Viitorul tau sot se bucura cand sta de vorba cu tine. Ratatul ar vrea doar sa taci din gura.

7. Viitorul tau sot si-a trasat planuri de viitor cu tine. Ratatul face tot posibilul sa pastreze relatia in punctul in care se afla acum si nimic mai mult.

8. Viitorul tau sot te cauta constant. Ratatul dispare brusc si nu da niciun semn de viata zile in sir.

9. Viitorul tau sot te trateaza ca si cum ai fi cea mai importanta persoana din lume. Ratatul te face sa te simti ca si cum ai fi un plan de rezerva.

10. Viitorul tau sot e cel care se intereseaza de tine si de viata ta. Ratatul nu da pe tine nici cat pe-o ceapa degerata, asa ca de ce i-ar pasa cum te simti si ce faci.

11. Viitorul tau sot iti trimite SMS-uri fara sa aiba vreun motiv anume si o face pentru ca asa simte nevoia. Ratatul te cauta doar cand are nevoie de ceva.

12. Viitorul tau sot iti face cunostinta cu toata familia si cu toti prietenii lui. Ratatul ar face tot posibilul sa nu-o intalnesti vreodata.

Foto: Anca Bogdan

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: