146 de decese in Romania. Doua victime sunt din Suceava

news

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numarul total al mortilor ajungand la 146, a informat, sambata seara, Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

Potrivit sursei citate, este vorba de trei persoane din judetul Hunedoara, doua din Suceava si una din Bucuresti.

Decesul 141 este un barbat de 51 de ani din judetul Hunedoara, cu ciroza hepatica, se interneaza in data de 31 martie la Spitalul Municipal Hunedoara – Sectia Boli Infectioase, dupa care se transfera in sectia ATI. Data recoltarii este 31 martie, data decesul 31 martie, iar cea a confirmarii cu coronavirus – 3 aprilie.

Cazul 142 este un barbat de 78 de ani din Hunedoara, cu cancer bronhopulmonar, se interneaza in data de 31 martie la Spitalul Municipal Hunedoara – Sectia Boli Infectioase. Data recoltarii 31 martie, cea a decesului tot pe 31 martie, iar confirmarea a venit pe 2 aprilie.

Decesul 143 este o femeie de 79 ani tot din judetul Hunedoara, cu cancer cancer gastric si mamar, se interneaza in data de 31 martie in aceeasi sectie a Spitalului Municipal Hunedoara. Data recoltarii si cea a decesului este 31 martie, iar a confirmarii – 2 aprilie.

Decesul numarul 144 s-a inregistrat la un barbat de 53 de ani din Bucuresti, care s-a internat in 24 martie la INBI „Matei Bals”. A decedat pe 4 aprilie, confirmarea cu coronavirus a venit pe 24 martie.

Cazul numarul 145 este un barbat de 84 de ani din Suceava, internat pe 27 martie, in aceeasi zi fiindu-i recoltate probe pentru teste. Confirmarea a venit pe 2 aprilie si pe 3 aprilie a decedat. A fost contact al fiicei sale, un caz confirmat de COVID-19.

Decesul 146 este un barbat de 61 de ani din Suceava cu domorbiditati – boala Parkinson. S-a internat pe 13 martie, i-au fost recoltate probe pe 27 martie, rezultatele au fost confirmate pe 3 aprilie, iar decesul a avut loc pe 31 martie.

Mai mult despre:

Comentarii: