1,7 milioane vizualizari. Cumpanasu urla si sustine ca temele de vacanta sunt ilegale: „Veniti la mine daca vreun profesor va condamna ca nu v-ati facut tema”

politica

Alexandru Cumpanasu are 1,7 milioane de vizualizari la o inregistrare video in care urla ca temele de vacanta sunt ilegale. Numarul total al elevilor este de 2,8 milioane.

Cumpanasu a avut aceasta reactie pe 28 decembrie, ca raspuns la un mesaj al unui elev care spunea ca „eu ma incetat sa mai fac teme ca deja m-am saturat”.

„Ah, da? Foarte bine! Uite, vreau si eu sa vad daca vreun profesor va avea tupeul sa incalce legea, sa puna note si sa te condamne ca nu ti-ai facut tema de vacanta! Veniti la mine! Nicio problema”, a urlat Cumpanasu.

Reactia lui Cumpanasu a fost vazuta de un numar urias de adolescenti, peste 1,7 milioane, fiind printre cele mai vizionate.

Mai multi utilizatori i-au atras atentia clui Cumpanasu ca nu este normal ce face, el insa a reactionat batjocoritor.

Procurorii au deschis dosar penal in rem, adica se cerceteaza fapte deocamdata, pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare in cazul lui actiunilor lui Alexandru Cumpanasu pe TikTok.

„In fapt, s-a retinut ca in spatiul public au aparut o serie de postari si materiale video prin care o persoana care domiciliaza pe raza Sectiei 16 Politie, prin mesajele transmise a incitat publicul la ura fata de o anumita categorie de persoane, in speta cadre didactice.

In prezent, cercetarile sunt efectuate de lucratorii Sectiei 16 Politie, din cadrul DGPMB, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, cauza fiind in faza administrarii probatoriului”, se arata intr-un anunt al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 4.

Politia Capitalei a anuntat luni ca face verificari privind comportamentul lui Alexandru Cumpanasu pe TikTok, unde este urmarit de aproximativ 500.000 de elevi. Cumpanasu a avut numeroase comentarii cu tenta sexuala in fata minorelor. Prima publicatie care a scris despre comportamentul lui Cumpanasu pe TikTok a fost aktual24.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: