2.000 euro amenda pentru ca a parcat pe plaja din Saturn. Soferul are legitimatie ca lucreaza la o televiziune centrala

news

Un barbat de 43 de ani din Bucuresti a fost amendat de Politia Constanta 10.000 de lei pentru ca a intrat cu masina pe plaja din statiunea Saturn. 

„Politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul ca, un autoturism, apartinand unui barbat, de 43 de ani, din Bucuresti, se afla pe o plaja din statiunea Saturn. Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 10.000 de lei”, se precizeaza in comunicatul IPJ Constanta.

Presa locala anunta ca barbatul este deja „vedeta” printre politisti.

„‘Bizonul’ care a ramas impotmolit pe plaja din Saturn este deja vedeta pentru politisti! Barbatul de 43 de ani, din Bucuresti, a reusit ‘performanta’ ca in ziua de 13 iunie sa fie prins de politisti de doua ori, in Vama Veche. O data dimineata, conducand cu permisul suspendat si sub influenta bauturilor alcoolice (1,1 la mie concentratie de alcool in aerul expirat), o data seara, conducand cu permisul suspendat si sub influenta substantelor interzise (cocaina). Dintr-un foc doua dosare penale!

La nici o saptamina, a fost prins a treia oara la volan, tot in Vama Veche, conducand cu permisul suspendat. Al treilea dosar penal!

Acum, a reusit performanta de a-l obtine si pe al patrulea, pentru ca masina impotmolita pe plaja a fost condusa de el, cu permisul tot suspendat. Asta pe langa amenda contraventionala de 10.000 de lei, pentru intrarea cu masina pe plaja, plus costurile operatiunii de recuperare a masinii, care a fost tractata de pe plaja de un utilaj.

Individul afiseaza in geamul masinii o legitimatie care atesta ca lucreaza la o televiziune centrala, dar reprezentantii acesteia sustin ca nu mai este angajatul lor de trei luni.

Acum nici 3 saptamani, o instanta din cadrul Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti a emis un ordin de protectie care il obliga pe barbat sa nu se apropie sau sa ia legatura cu o familie compusa din trei persoane (mama, tata si un fiu minor)”, anunta EuropaPress.

Mai mult despre:

Comentarii: