Bistrita-Nasaud: O autospeciala de pompieri aflata in misiune s-a rasturnat. Trei pompieri au fost raniti

news

O autospeciala de pompieri din Bistrita-Nasaud s-a rasturnat, sambata dupa-amiaza, in timp ce se deplasa la un incendiu in localitatea Ilva Mica. In urma accidentului trei pompieri au fost raniti, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) a transmis ca accidentul s-a produs pe un drum comunal si ca barbatul de 34 de ani care conducea autospeciala de pompieri nu era sub influenta alcoolului.

„Astazi (sambata – n.r.), politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Sangeorz Bai au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum comunal dintre Feldru si Ilva Mica. Din primele date, o autospeciala ce se deplasa la un incendiu semnalat in localitatea Ilva Mica a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

In urma accidentului, trei barbati, de 34, 26 si 20 de ani, au fost raniti usor, fiind transportati la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a soferului, de 34 de ani, a indicat faptul ca acesta nu se afla sub influenta alcoolului. Cercetarile sunt continuate de catre politistii rutieri, in cadrul unui dosar penal, urmand sa fie stabilite cauzele si modalitatea producerii evenimentului rutier”, a informat IPJ Bistrita-Nasaud.

Reprezentantii ISU au comunicat ca spre locul incendiului produs la anexele unei gospodarii din Ilva Mica au fost directionate alte resurse, de la sectia de pompieri Nasaud, respectiv un echipaj de stingere si un echipaj de descarcerare.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: