„In 27 de ani de presa n-am vazut emisiune mai jenanta si vierme mai libidinos ca Gadea”. Anuntul unui cunoscut jurnalist

news

Premierul Dancila a fost prezenta, luni seara, in emisiunea „Sinteza zilei” a lui Mihai Gadea. Gadea a fost atat de slugarnic incat a starnit repulsia lui Mircea Marian, unul dintre cei mai influenti jurnalisti din Romania.

„In 27 de ani de presa n-am vazut emisiune mai jenanta si vierme mai libidinos ca Gadea. Never, ever. Un om decent disparea din viata publica dupa ce era pus sa-i suga sosetele unei asemenea toante, lui asta probabil ca-i creste salariul din parandaraturile pe care le va face Felix cu Guvernul, pe banii nostri”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Mihai Gadea a avut numerpase comentarii laudative la adresa activitatii premierului, iar intrebarilor au fost jenant de slugarnice.”Promiteti ca nu veti lua niciodata o decizie impotriva oamenilor?”, este una dintre intrebarile „jurnalistice” formulate de Gadea.

„Nu am luat niciodata o decizie impotriva oamenilor si din acest motiv am constiinta impacata. Multi dintre cei care au jignit, cei care au avut un comportament atat de nefiresc sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii impotriva oamenilor si unii chiar le-au aplaudat: au taiat pensii, au taiat salarii, au inchis scoli, spitale. Eu sunt un om modest si cu bun-simt, cu frica de Dumnezeu si tot ceea ce fac fac in folosul oamenilor si cred ca asta va ramane, nu vor ramane nici jignirile, nici atacurile la persoana, ci va ramane ceea ce facem noi in folosul oamenilor. Si sper ca oamenii sa ma judece pornind de la acest lucru”, a raspuns premierul.

Comentarii: