39 de colonei au fost lichidati in Ucraina. Ultimul este prezentat drept un Rambo in Rusia: „A fost ucis in timp ce cu o mitraliera isi acoperea subordonatii”

externe

Rusia a pierdut pana acum 39 de ofiteri cu grad de colonel in razboiul pe care l-a declansat Ucraina.

Cel mai recent deces este al locotenent-colonelului Fezul Bichikaev, in varsta de 36 de ani, anunta Daily Mail. El a murit in timpul unei misiuni secrete de informatii.

Tatal a trei copii, el este prezentat in Rusia ca un erou care a fost ucis in apropiere de Harkov in timp ce „cu o mitraliera in mana isi acoperea subordonatii”.

Un mesaj radio a anuntat ca ‘comandantul este ranit’ dupa ce un glont i-a strapuns o artera, dar acesta le-ar fi ordonat oamenilor sai: ‘Este o zgarietura! Continuati sa luptati! Luptati!”.

‘Datorita sacrificiului de sine si eroismului ofiterului, a fost posibil sa se salveze vietile militarilor, sa fie distrus grupul de sabotaj al inamicului si sa se incheie misiunea de lupta’, a declarat expertul militar Oleg Marzoev pentru un site de stiri din Vladikavkaz, in Osetia de Nord.

El era unul dintre cei mai tineri colonei din Rusia, al doilea la comanda regimentului sau, iar moartea sa reprezinta ‘o pierdere grea si ireparabila’, a precizat acesta.

Inmormantarea sa a avut loc duminica.

Moartea lui Bichikaev vine la o zi dupa ce a fost dezvaluit decesul locotenent-colonelului Fiodor Solovyov, in varsta de 44 de ani, in Donbas.

Solovyov era comandantul regimentului de artilerie autopropulsata cu obuziere din cadrul diviziei de puscasi motorizati 127.

El a fost inmormantat cu onoruri militare si cu o tripla salva de tunuri in satul Chunaki, regiunea Penza.

Cu patru zile mai devreme, locotenent-colonelul Eduard Dmitriev, in varsta de 44 de ani, comandant de tancuri, a fost ucis.

Noua generali si 38 de colonei au fost ucisi de la 24 februarie in razboiul lui Putin, potrivit informatiilor publice, desi Rusia nu a fost sincera in privinta numarului total de morti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: