5 pasi de urmarit in alegerea lenjeriei pentru hotel (P)

life

Administratorii unitatilor hoteliere stiu prea bine cat de mult conteaza alegerea ce o fac in privinta lenjeriei pentru hotel. Interesul lor este de a o utiliza pentru un timp cat mai indelungat, deci aceasta trebuie sa prezinte anumite caracteristici, dintre care calitatea si rezistenta sunt cele mai importante.

Brodank Comarnic, societate ce pune la dispozitia clientilor lenjerii si textile dedicate domeniului hotelier si nu numai despre care se gasesc informatii complete pe lenjerii-hotel.ro, iese in intampinarea celor interesati cu solutii ce prezinta durabilitate, preturi rentabile precum si o intretinere corespunzatoare.

La fel ca in cazul dormitorului rezidential si patul din camera de hotel trebuie sa asigure anumite conditii de confort. Starea de bine, o odihna corespunzatoare si o relaxare pe masura sunt oferite insa numai de o lenjerie de calitate. Ce inseamna asta si care sunt cerintele la care trebuie sa raspunda pot afla cei interesati in randurile de mai jos, informatiile fiind incluse in cei 5 pasi de urmarit.

Dimensiunile potrivite ale lenjeriilor

Dintre cele mai des achizitionate lenjerii, primeaza cele cu dimensiuni de 140/200 cm, respectiv cele pentru paturi duble, de 160 – 180/220 cm. Desigur, exista si acele situatii in care paturile sunt extra large, fiind necesara realizarea lenjeriilor la comanda, dupa criterii specifice. A se avea in vedere ca este bine ca lenjeria sa prezinte 5 – 10 cm in plus fata de dimensiunile patutului/saltelei/pernei, pentru a se plia corespunzator.

Culorile lenjeriei de pat

Fiecare hotelier ia decizia pe care o considera cea mai potrivita in acesta privinta. Poate fi vorba fie de lenjeria clasica alba, fie de modelele cu imprimeuri diverse. In aceasta alegere multi se ghideaza dupa specificul unitatii.

Indiferent de preferinte, pe lenjerii-hotel.ro se gasesc solutii accesibile, preturile fiind dictate de tipul materialului din care sunt realizate, dimensiuni etc.

Materialele utilizate in confectionarea lenjeriei

Principala alegere este cea ce vizeaza bumbacul, in diversele sale variante. Unii opteaza si pentru alte amestecuri de fibre, in conditiile in care nu sunt dispusi sa achite un pret mai ridicat in acest sens. Un lucru ce trebuie avut in vedere insa este faptul ca durabilitatea lenjeriei este dictata mai ales de calitatea materialului din care este fabricata. Astfel, aceasta face fata cu succes spalarilor si utilizarilor repetate – cel putin mult mai bine decat in cazul in care sunt materialul nu este intretinut corespunzator.

Densitatea fibrelor este de asemenea un aspect ce trebuie luat in calcul. Cei ce tintesc spre o calitate net superioara trebuie sa opteze pentru un material cu fibre mult mai dense pentru ca acestea vor dicta in mare masura rezistenta.

Producatorul si indicatiile de spalare

Sunt aspecte de multe ori neglijate de cei insarcinati cu achizitionarea lenjeriilor pentru hotel. Intr-o foarte mare masura poate fi dedusa calitatea lenjeriilor dupa producator. Unii ofera produse consacrate, de incredere, ce se fabrica numai pe acest principiu. In general astfel de societati au clienti fideli, dar sunt si recomandati deseori de cei ce se bucura de serviciile lor.

Indicatiile de spalare pot de asemenea sa influenteze decizia de a cumpara. Atunci cand lenjeriile sunt deosebit de pretentioase si au nevoie de o spalare si intretinere dificila, este evitata achizitionarea lor.

Pretul

Nu in ultimul rand, lenjeriile de hotel sunt alese si in functie de pretul la care se pot achizitiona. Atunci cand acesta este unul decent si este justificat de calitate, se poate considera o achizitie rentabila.

Avand in vedere pasii mentionati, fiecare ar trebuie sa identifice lenjeria ideala pentru unitatea sa, care sa se plieze pe nevoi si care sa ofere durabilitate si rezistenta in timp. Ce interesati de produse constand in lenjerii pentru hotel, dar si alte textile dedicate domeniului hotelier gasesc pe lenjerii-hotel.ro solutii variate.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: