news

52 de masini avariate in carambolul de pe A2. 146 de oameni se aflau in acestea, 17 au fost ranite

Patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, fiind implicate in total 52 de autoturisme in care se aflau 146 de persoane, a anuntat, vineri, ISU Dobrogea. Totul s-a intamplat la kilometrul 183, in zona municipiului Medgidia, pe sensul catre litoral.  Un numar de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost ranite in urma carambolului.

Centrul Infotrafic precizeaza ca traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km 160, localitatea Cernavoda – DN 22C Cernavoda-Murfatlar.

De asemenea, pentru a evita aglomeratia produsa pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, autoritatile recomanda soferilor si ruta alternativa Bucuresti – DN 3 – Constanta.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor prezenti pe traseu pentru fluidizarea circulatiei, sa adapteze viteza la conditiile de trafic si sa evite sa se angajeze in efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depasirile coloanelor de autovehicule sau intoarcerile pe segmente de drum unde aceasta manevra este interzisa.

Un numar de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost ranite, vineri, in urma carambolului produs pe A2 Bucuresti – Constanta, in zona municipiului Medgidia, anunta IGSU.

Potrivit sursei citate, in urma recunoasterilor efectuate, pana la acest moment, echipajele medicale au acordat asistenta medicala pentru 17 victime, dintre care 5 minori.

Traficul rutier este oprit vineri dimineata pe A2 Bucuresti – Constanta, in zona municipiului Medgidia. Vineri dimineata a fost semnalata ceata pe intreaga autostrada A2 Bucuresti-Constanta, vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: carambol a2

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

12 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

12 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

12 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

12 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

12 ore ago