Bilantul Colectiv creste iar: 59. Inca un tanar a pierdut lupta. Mihai, 22 de ani, avea arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corpului

news

Un alt tanar ranit in incendiul din clubul Colectiv a murit, sambata, la Spitalul „Sfantul Ioan” din Capitala, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 59.

Potrivit unor surse medicale, tanarul care a decedat se numeste Alexandru Mihai Iancu, avea 22 de ani si era internat in stare critica la Spitalul „Sfantul Ioan”. El avea arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corpului, iar in unele zile a facut complicatii renale si digestive.

O alta pacienta ranita in incendiul din Colectiv, Andreea Stefan, a murit, vineri, in spitalul din Germania unde fusese transferata, in urma cu aproximativ doua saptamani, de la Spitalul „Sfantul Ioan” din Bucuresti,

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 59.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 40 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 10 in stare critica sau grava.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: