6.000 de share-uri in 3 ore pentru adoptarea unui catel. Steluta a fost adoptata apoi de „colega noastra de la Juridic”

life

O postare a Protectiei Animalelor CJ Ilfov prin care se facea apel la adoptarea unei cateluse a fost share-uita de peste 6.000 de romani in mai putin de patru ore. Sute de oameni au vrut sa o adopte pe Steluta, catelusa ajungand pana la urma chiar la o angajata a Protectiei Animalelor CJ Ilfov.

„Steluta n-o sa reziste mult intr-un adapost. E prea mica. E prea firava. In padocul in care sta e mereu apa, pe frigul asta sta numai cu blana uda. Asa e in adaposturi, e umezeala multa. Trebuie sa-i gasim urgent un camin. E fetita, extrem de frumoasa, iubitoare si cuminte. E pui, are cateva luni, 5-6 probabil, e greu sa ne dam seama exact, dar se vede ca e pui. Steluta trebuie sa straluceasca in casa unui om bun, nu sa indure suferinta in spatele gratiilor. Ajutati-ne sa-i gasim o familie”, a postat Protectia Animalelor CJ Ilfov, joi, la orele amiezii.

Steluta a fost adoptata in timp record, dupa ce mii de romani au distribuit postarea.

„Steluta a fost adoptata. Ne-au sunat si ne-au scris pentru ea sute de oameni. Din toata tara, inclusiv din strainatate.

Asa cum voi ati vazut postarea, asa a vazut-o si o colega a noastra de la Directia Juridica. A venit in birou si ne-a spus ca isi doreste sa o adopte. A avut mereu caini, are si acum. Are casa, curte frumoasa, a fost usor sa-i verificam salariul, a fost usor sa o verificam in general.

Decizia de a o da spre adoptie colegei noastre de la Juridic a fost a coordonatoarei noastre, Hilde Tudora. Motivele sunt simple. Am putut verifica totul usor si vom putea verifica totul usor si de acum inainte. Pentru ca e colega noastra, lucreaza cu noi in institutie. A contat enorm si faptul ca s-a invoit de la munca si s-a dus imediat dupa ea. Multi suna, putini trec la fapte.

Deci, Steluta e bine. Suntem extrem de bucurosi ca a plecat din adapost. Suntem si extrem de tristi. Postarea de astazi cu Steluta ne-a aratat cati caini s-ar fi putut adopta astazi. Practic, astazi am fi putut goli adapostul Buftea. Dar nu am facut-o pentru ca, din pacate, realitatea e cruda si trebuie sa o recunoastem: ne plac cainii de rasa.

Va incurajam sa adoptati de oriunde. De pe strazi, din adaposturi. Si nu uitati: toti cainii iubesc la fel. Toti merita dragoste, respect, familie. Va lasam aici si platforma noastra dedicata adoptiei”, arata Protectia Animalelor CJ Ilfov.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: