600 de plangeri pentru agresiuni SEXUALE. Nemtii incep sa se RAZBUNE: Imigranti ATACATI la Koln

externe

Doi pakistanezi si un sirian au fost raniti duminica seara dupa ce au fost atacati in centrul orasului german Koln de grupuri de indivizi neidentificati, transmit agentiile AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Conform unei publicatii locale, atacatorii ar fi membri ai unor grupuri de rockeri si de huligani, care s-au coordonat pe Facebook pentru a porni o ‘vanatoare’ de straini. Potrivit politiei, circa 20 de persoane organizate intr-un grup au atacat duminica seara sase pakistanezi, ranind doi dintre ei, iar intr-un incident separat petrecut cateva minute mai tarziu alti cinci indivizi au atacat si ranit un sirian.

Aceste atacuri par a fi o replica la agresiunile sexuale si talhariile carora le-au cazut victime sute de femei si fete in noaptea de Anul Nou in centrul orasului Koln, in conditiile in care politia a confirmat ca unii dintre autorii acelor agresiuni sunt migranti proveniti din tari arabe si nord-africane. Intre timp, numarul plangerilor depuse pentru agresiunile din acea noapte a ajuns la circa 600.

Fapte similare de mai mica anvergura s-au petrecut tot atunci si in alte orase germane, precum Stuttgart si Hamburg, dar si in alte tari, respectiv Elvetia, Suedia si Finlanda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: