Scandal in trafic pe drumul spre Vama Veche. Un politist a fost batut de patru barbati

news

Ancheta a politistilor din Mangalia dupa ce, un coleg de-al lor, aflat in timpul liber, a fost implicat intr-un scandal, pe strada, ce a izbucnit intre el si alte patru persoane, ca urmare a unei sicanari in trafic.

Potrivit politistilor constanteni, conflictul spontan a izbucnit sambata intre cinci persoane, pe o strada din municipiul Mangalia, pe fondul unui schimb de replici, in trafic. In incidentul a fost implicat si un politist din cadrul IPJ Constanta, in varsta de 38 de ani, care se afla in acel moment in timpul liber, informeaza Mediafax.

Scandalul ar fi plecat dupa o sicanare in trafic, in care a fost implicat politistul si doi barbati aflati intr-un alt autoturism. Ulterior, acestora din urma li s-au alaturat alti doi, aflati in zona, care ii cunoasteau.

Cearta a degenerat in imbranceli, iar politistul a fost lovit. In urma incidentului, el a mers la spital, unde a obtinut un certificat medico-legal.

Politistii din cadrul Politiei municipiului Mangalia efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc incidentul, in cauza fiind deschis un dosar de cercetare penala pentru loviri si alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice.

Cei patru agresori sunt in prezent cercetati in stare de libertate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: