A cerut DISPERAT ajutorul unor sateni. A fost gasit apoi TORTURAT si atarnat de un gard

news

Un tinar dintr-o localitate de langa Iasi a fost ucis noaptea trecuta cu o cruzime rar intilnita, dupa ce a fost mai intai torturat.

Modul in care a fost omorit tinarul in virsta de 20 de ani, i-a socat chiar si pe angajatii de la Ambulanta. Crima a avut loc in localitatea Sinesti, in jurul orei 2, cind mai multi sateni au sunat la 112 spunind ca un tinar agonizeaza atirnat pe un gard, cu un picior si o mina taiate. Acesta fusese mai intai legat de gard, batut cu cruzime apoi agresorii i-au taiat cu un cutit, cu o precizie de chirurg, articulatia mainii drepte, de la cot, apoi articulatia piciorului sting, de la genunchi.

Angajatii de la Ambulanta care au fost la fata locului, un tinar si un barbat, au dezlegat victima de pe gard si pentru ca inca ii mai batea inima, l-au introdus in masina cu gindul sa il transporte la spital. Pe drum insa, la 5 kilometri de Podu Iloaiei, tinarul a sucombat iar cei de pe Ambulanta au tras masina pe dreapta si au sunat la politie. In jurul orei 5, procurorii si politistii criminalistii au venit la fata locului si au audiat personalul ambulantei.

Cei de la ambulanta au povestit procurorilor modul in care l-au gasit pe baiat dar si faptul ca localnicii care au sunat la 112 au relatat ca tinarul intrase in curtea lor foarte speriat, spunind ca este urmarit. Azi dimineata, procurorii au mers la Sinesti, la locul in care a fost gasit tinarul decedat, scrie Ziarul de Iasi.

In urma cercetarilor s-a aflat ca tinarul mort se numeste Catalin Manole. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie.

Potrvit Adevarul, principalul agresor al tanarului ucis este un var al acestuia. Ambii sunt din localitatea ieseana si, se pare, ca au avut un conflict in Italia, care a degenerat in urma unei altercatii avute in seara zilei de 16 iulie. Barbatul ar fi fost batut cu bestialitate de 13 indivizi din comuna, potrivit fratelui tanarului ucis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: