A demisionat recent din Guvernul Ciolos: „Ponta este un politician SOBOLAN/ Asta il face super AGRESIV”

politica

Fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, Valeriu Nicolae reactioneaza dur la recentele declaratii scandaloase ale fostului premier Victor Ponta.

„Politician sobolan”, asta spune Nicolae despre Ponta, argumentand ca fostul premier reactioneaza tot mai agresiv pentru ca risa sa isi piarda „accesul la branza”.

„Am decis ca o sa scriu un articol despre politicianul sobolan, inspirat de ultimele postari pe facebook ale domnului Ponta. Sobolanii sunt o pacoste dar in niciun caz nu sunt prosti. Victor Ponta este un tip cu mult peste media inteligentei. Isi simte cariera in pericol si asta il face super agresiv. Obisnuit cu branza de fite datorata carierei politice familia domnului Ponta risca relativ brusc intrarea pe o piata a muncii unde conexiunile politice si gargara sunt din ce in ce mai putin apreciate.

Viitoarea campanie electorala va fi extrem de agresiva – avem multi sobolani care risca sa isi piarda accesul la branza. Exista in toate partidele oameni exceptionali sau cel putin decenti care isi doresc sa ajute Romania si care merita alesi. Demonizarea intregii clase politice este periculoasa.

(…) Cred deasemenea ca o buna parte a noastra avem un mic sobolan in noi. Cat de bine il tinem sub control face diferenta intre normalitate si sociopatie. Pe al meu incerc sa il supraveghez cu mare atentie”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Nicolae a demisionat din Guvernul Ciolos la inceputul lunii august, spunand ca „a fost slujba cea mai grea si cea mai ingrata” pe care a avut-o vreodata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: