A demisionat seful Grupului de Comunicare Strategica, om de incredere al lui Orban. Pe cine ar putea numi Citu in locul acestuia

politica

Seful Grupului de Coordonare Strategica Andi Manciu demisioneaza de la 1 mai din functia de consilier de stat la Palatul Victoria, functie pe care a detinut-o timp de aproape un an si jumatate.

”M-am hotarat sa solicit eliberarea mea din functie incepand din 1 Mai. S-a facut aproape un an si jumatate in care m-am ocupat in calitate de consilier de stat de coordonarea comunicarii guvernamentale. O perioada dificila, incarcata, plina de provocari si de momente care imi vor ramane in minte pentru multa vreme de acum incolo. Acum e momentul sa pun punct si altii sa preia aceasta responsabilitate”, a transmis luni dimineata Andi Manciu.

El le multumeste celor care i-au acordat incredere si isi exprima speranta ca tot ce a facut le-a rasplatit aceasta incredere.

”Am pus toata energia si priceperea mea pentru a face lucrurile cat se poate de bine, in conditiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final. Sunt multumit ca las ceva in urma in privinta modului in care se realizeaza comunicarea guvernamentala, lucruri care nu pot fi intoarse, ci pot fi duse doar mai departe”, scrie Manciu intr-o postare pe Facebook.

Fost jurnalist, Andi Manciu a fost numit, in 27 noiembrie 2019, consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului in mandatul lui Ludovic Orban, fiind perceput ca un apropiat al acestuia. La momentul numirii, el detinea pozitia de sef al Departamentului de comunicare al PNL. Manciu a fost acuzat ca are studii nefinalizate si a fost criticatt pentru modul in care a coordonat Grupul de Comunicare Strategica, cel care a gestionat transmiterea datelor referitoare la pandemia de COVID-19.

Saptamana trecuta, jurnalista Mioara Costin, care si-a anuntat recent plecarea de la postul Realitatea Plus, a fost numita consilier de stat in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: