A disparut Orlando, nimeni nu mai stie nimic despre el. Nu a mai venit la congresul PSD sa se lupte cu Ciolacu

politica

Contracandidatul lui Marcel Ciolacu la sefia PSD, Eugen Teodorovici, nu si-a mai facut aparitia la congresul PSD, sambata, pentru a-si sustine pozitia. Nimeni de la varful PSD nu stie ce s-a intamplat cu Teodorovici.

Teodorovici avea un scaun rezervat, alaturi de ceilalti lideri ai PSD in sala, insa nu a mai aparut. Nu a trimis nici vreun mesaj care sa fie distribuit delegatilor PSD, prin care sa isi sustina candidatura. Surse din PSD, citate de site-ul pesedist stiripesurse.ro sustin ca, de aseara, Eugen Teodorovici nu a mai raspuns la telefon.

Acelasi lucru a fost intrebata si Lia Olguta Vasilescu.

„Nu stiu sa va raspund la aceasta intrebare. Cred ca s-a asteptat, pana in ultimul moment, ca nu va fi lasat sa candideze. Suntem un partid democratic si nimeni nu a dorit sa interzica vreunui membru de partid sa isi depuna candidatura”, a spus Lia Olguta Vasilescu pentru DCNews.

Candidatura lui Teodorovici a fost insa validata de congresul PSD.

Teodorovici, care nu a reusit sa-si gaseasca pe mai nimeni in PSD care sa il sustina, a incercat zilele trecute sa amane in justitie organizarea congresului PSD. Tribunalul Bucuresti i-a respins insa solicitarea.

Comentarii: